<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 488

«Новорічна Маска»: Ольга Харлан розповіла, як швидко повернутись у форму після застілля

Вже сьогодні, 31 грудня, о 20:00 в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми всією країною відгадуватимемо знаменитостей під новими зимовими масками. Допомагатимуть нам у цьому зіркові гості шоу, серед яких олімпійська чемпіонка Ольга Харлан. На знімальному майданчику спортсменка поділилась лайфхаком, як не набрати зайвих кіло під час свят.

За словами Ольги, вона звикла Новий рік святкувати весело. Останні кілька років проводить це свято з коханим в Італії, а раніше відзначала з друзями в Карпатах.

«Ми майже щороку їздили в Буковель на лижі кататись. Там у нас були тематичні вечірки, велика компанія, весело. Їли, дозволяли собі відпочити ці 5 днів відпустки і повертались у реальний світ», – зазначила Ольга Харлан за лаштунками шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

На святковому столі спортсменки повинні бути червона ікра, «Олів’є», пюре і курка. Ольга із задоволенням готує сама. А ще ділиться порадою, як не переїдати в цей період.

«Зізнаюсь чесно – приходити в форму важко, бо одразу після свят у мене починаються сезон і змагання. Тому я дуже багато не їм. Не варто давати собі слабину. Якщо поставити задачу – відриваюсь з їжею тільки в новорічну ніч, а не 5 днів поспіль, то повернутись у звичний режим набагато простіше», – розповіла олімпійська чемпіонка в інтерв’ю каналу «Україна».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска»: Ольга Харлан розповіла, як швидко повернутись у форму після застілля 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 488
Еще материалы раздела «Афіша»