<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
11.01.2022 724

У Білому домі готуються до дезінформації від Росії

У Білому домі застерігають від можливого поширення дезінформації з боку Російської Федерації про результати зустрічі у Женеві, де 10 січня відбувся діалог зі стратегічної стабільності.

Як свідчить стенограма на сайті Білого дому, про це речниця Джейн Псакі сказала на брифінгу у Вашингтоні.

"Ми готуємо себе до перспективи і ймовірності - я маю сказати, ніхто повинен дивуватися, якщо Росія поширюватиме дезінформацію про зобов'язання, які ми не брали. Або якщо вона піде ще далі і щось спровокує як привід для подальшої дестабілізаційної діяльності. І тому ми продовжимо наполегливо закликати усіх не вестися на будь-які спроби проштовхування дезінформації", - заявила Псакі.

Речниця додала, що для президента США Джо Байдена найбільш важливим є донесення позиції про те, що перемовини про Європу не можуть відбуватися без Європи, або перемовини про Україну не можуть відбуватися без України.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Білому домі готуються до дезінформації від Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
11.01.2022 724
Еще материалы раздела «Світ»