<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
11.01.2022 804

Актор серіалу «Надія» Олексій Нагрудний розповів про виховання сина

17 січня о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра першої серії 40-серійної медичної драми «Надія». Роль хірурга Стрілецького зіграв актор Олексій Нагрудний. За його словами, Стрілецький суперечливий персонаж, але тому є виправдання.

61d6cf56b9f14_nadiya_11.01.22

У Стрілецького, за словами актора, мужній образ, але жіночий характер. Він схильний до інтриг та скандалів, тому що зробив собі резекцію почуттів. А все для того, щоб уникнути болю у стосунках. Причина, через яку у чоловіків сьогодні зустрічається жіночий характер, проста:

«Це все родом із дитинства, юності. Хлопців часто виховують, що вони не мають права плакати, повинні придушувати свої почуття. У результаті отримуємо інфантильних хлопців, на яких скаржаться дівчата, які замість них готові взяти на себе чоловічі обов'язки», - упевнений Олексій Нагрудний.

Актор виховує із дружиною Світланою 14-річного сина. Нагрудний запевняє, він не суворий, а скоріше справедливий батько.

«Мій девіз у цьому питанні – «не бути собою», у тому сенсі, в якому закликають сьогодні маркетологи. Це руйнівна фраза. Якщо Мауглі сказати - будь собою, він так і бігатиме джунглями і витиме на місяць. Мауглі стає людиною, коли він зустрічає дівчину, соціалізується, демонструє свої почуття. Я дуже люблю цю казку, хоч її ідея утопічна. Тому фраза «бути собою» ґрунтується на низинних інстинктах. Я намагаюся, щоб мій син був людиною, - говорити актор, - можна прищепити працьовитість, а можна навчити любити працювати. Можна запропонувати дитині матеріальні блага, наприклад, за те, що вона винесе сміття. Але тоді дитина сприйматиме любов як дар за щось. А кохання безумовне. Ми любимо не за щось, а просто так».

Нагадаємо, головна героїня серіалу «Надія» – хірург із видатними здібностями. Вона має не тільки колосальний професійний досвід, а й рідкісний талант. В особистому житті Наді все непросто: вона перебуває у безперспективних стосунках із одруженим колегою-хірургом Олексієм Стрілецьким (актор Олексій Нагрудний). Він постійно обіцяє, що скоро розлучиться, але насправді використовує Надію для просування своєї кар'єри. Ситуацію посилює сильне почуття провини, яке переслідує головну героїню та відбивається на її особистому житті. У Наді є таємниця, глибока особиста травма, яка приносить їй душевні страждання. Як складеться історія про становлення жінки-хірурга у складній чоловічій професії і чи знайде вона своє кохання, стане відомо на телеканалі «Україна».

Дивіться серіал «Надія» в ефірі каналу «Україна» з 17 січня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Надія» Олексій Нагрудний розповів про виховання сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
11.01.2022 804
Еще материалы раздела «Афіша»