<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
12.01.2022 630

США підготували санкції проти Путіна, - Washington Post

Демократи в Сенаті США оприлюднять новий пакет санкцій проти РФ на випадок її вторгнення в Україну. Вони, зокрема, будуть спрямовані й на російського президента Володимира Путіна.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Washington Post.

Як повідомило видання, посилаючись на законопроект, що є у його розпорядженні, пакет передбачає також санкції проти високопоставлених російських військових та урядовців, низки банків та системи міжнародних платежів SWIFT.

Вказано, що з відповідною пропозицією виступив голова сенатського комітету з міжнародних відносин Роберт Менендес.

За його словами, нові заходи мають стати сигналом на адресу Кремля, який покаже, що не варто "руйнувати свою економіку та жертвувати життям свого народу у марних спробах змінити карту Європи".

У виданні додають, що Білий дім підтримав запропонований демократами законопроект щодо цих санкцій.

Оценка материала:

5.00 / 2
США підготували санкції проти Путіна, - Washington Post 5.00 5 2
Політика / Світ
12.01.2022 630
Еще материалы раздела «Світ»