<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
13.01.2022 744

Акторка серіалу «Надія» Анастасія Паніна розповіла, як готувалася до ролі лікаря

17 січня о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра першої серії 40-серійної медичної драми «Надія». Виконавиця головної ролі, актриса Анастасія Паніна, розповіла, які навички опанувала під час підготовки до ролі талановитого хірурга.

61dedab42e9ac_preview_nadezhda_nz6_9795_rgb_13.01.22

Анастасія Паніна зізнається, що дуже симпатизує своїй героїні Надії.

«Мені подобається Надя. Ми багато в чому схожі. Мені подобається її характер, її професіоналізм, таємниця, її прагнення і в житті, і в професії. Неймовірна, тонка, суперечлива натура, із загостреним почуттям справедливості та з великою вимогливістю до себе та своїх вчинків. Таким людям, звісно, не просто у житті», - ділиться акторка.

Для роботи в кадрі Анастасія опанувала навички справжнього хірурга: як користуватися медичним інструментарієм і не тільки.

«Перед початком зйомок вивчали інструментарій, вчилися шити, робити вузли, правильно тримати скальпель та інші інструменти, робити вірний надріз», - поділилася актриса серіалу «Надія».

Паніна впевнена, вистояти у чоловічій професії її героїні допомагає професіоналізм та інтуїція.

«Хірургія здебільшого чоловіча професія, а тут весь колектив до моєї героїні прислухається, тому що крім високих професійних якостей вона має ще й інтуїцію. За кілька секунд вона може оцінити клінічну картину і ухвалити вірне рішення, вона жодного разу не помилилася ні у постановці діагнозу, ні в ході операції, коли все вирішують секунди», - розповіла Анастасія Паніна.

Нагадаємо, головна героїня серіалу «Надія» – хірург із видатними здібностями. Вона має не тільки колосальний професійний досвід, а й рідкісний талант. В особистому житті Наді все непросто: вона перебуває у безперспективних стосунках із одруженим колегою-хірургом Олексієм Стрілецьким (актор Олексій Нагрудний). Він постійно обіцяє, що скоро розлучиться, але насправді використовує Надію для просування своєї кар'єри. Ситуацію посилює сильне почуття провини, яке переслідує головну героїню та відбивається на її особистому житті. У Наді є таємниця, глибока особиста травма, яка приносить їй душевні страждання. Як складеться історія про становлення жінки-хірурга у складній чоловічій професії і чи знайде вона своє кохання, стане відомо на телеканалі «Україна».

Дивіться серіал «Надія» в ефірі каналу «Україна» з 17 січня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Акторка серіалу «Надія» Анастасія Паніна розповіла, як готувалася до ролі лікаря 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
13.01.2022 744
Еще материалы раздела «Афіша»