<
НОВИНИ ДНЯ: Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Байден продовжив заборону на заходи в морські порти США для суден, пов'язаних з Росією  Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станціювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
18.01.2022 633

Ексклюзив «Говорить Україна»: школярка розкаже за скільки її хотіла продати рідна мати

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать у вівторок, 18 січня, на телеканалі «Україна», розкриється сімейна драма, яка сталося на Кіровоградщині. Рік тому життя щасливої сім’ї Людмили зруйнувалося назавжди. Спочатку від хвороби помер батько, а вбиту горем матір наче підмінили. Рівно за рік від дня похорону коханого жінка написала відмову від трьох молодших дітей. Тепер у свої 19 років Людмила вранці навчається, потім працює у їдальні, а увечері із сумкою домашньої їжі йде до лікарні провідувати молодших сестричок та братика. Чому мати написала відмову від рідних дітей? Як малечі жилося після смерті батька та яким зізнанням шокує 16-річна школярка, стане відомо у студії.

5dc54bda3fdaa_suhanov_18.01.22

16-річна Оля, 9-річна Антоніна та 12-річний Михайло зараз знаходяться у районній лікарні, куди їх відправили після того, як мама написала від них відмову. Працівники соціальної служби з дня на день мають перевести їх до інтернату. Людмила, яка піклувалася про сестер та брата розповіла, що раніше у них була повноцінна сім’я. Дитинство було нормальним – в хаті було прибрано, завжди було що поїсти, мама з батьком працювали. Сім’я ніколи не мала скандалів. Але все пішло шкереберть, коли півтора року тому батько захворів. У нього були проблеми з печінкою. Чоловік помер, і відтоді маму наче підмінили.

«В якийсь момент у мене склалося враження, що вона взагалі забула, що в неї є діти. Мама покинула роботу, перестала готувати їжу, прибирати в хаті, навіть спілкуватися із нами! Кожен із нас почав жити сам по собі. Сестри та брати були схожі на безпритульних», - розповіла Людмила.

Дівчина хотіла оформити опіку над молодшими дітьми, але їй не дозволили через те, що вона не має власного житла. Тож Людмила звернулася до рідної тітки, яка прихистила дітей. Невдовзі 16-річна Оля перестала слухатися дорослих, стала прогулювати школу та не реагувати на зауваження. Тож чоловік тітки відвіз її до соціальної служби, де йому сказали, що якщо вилучать Олю, то заберуть і інших дітей. Чоловік у розпачі відвіз до соціальної служби молодших теж.

Журналістам Оля зізналася, що шкодує про свою поведінку і розповіла, що не хоче повертатися до рідної мами. За словами дівчини, після смерті батька до матері ледь не щодня приходили якісь чоловіки. Вони чіплялися до Олі, торкалися її інтимних місць. Вона кричала, гукала матір, яка сиділа в сусідній кімнаті, але жінка не реагувала.

«Згодом, мати вирішила на мені заробляти кошти. Одного дня, коли до матері вкотре прийшов якийсь чоловік, вона підійшла до мене, почала тягнути за руку, вдарила по обличчю, та наказала йти займатися сексом. Я оборонялася, верещала, а мати відповіла, що їй пропонували за секс зі мною 200 грн. або пляшку горілки. Я видралась, і втекла через кватирку. Так відбувалося ледь не кожного дня! Одного разу я навіть руку об шибку собі порізала, коли тікала! Зазвичай я ховалася у свого друга», - зізнається Оля.

Кого з дітей мама готова забрати до себе? Як прокоментує історію психолог та яку таємницю розкаже Оля у студії ток-шоу, стане відомо на каналі «Україна».

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10! 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Говорить Україна»: школярка розкаже за скільки її хотіла продати рідна мати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
18.01.2022 633
Еще материалы раздела «Афіша»