НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Політика
Світ
19.01.2022 526

Російські війська прибули у Білорусь для спільних військових навчань: на який термін

Перші підрозділи Збройних сил РФ, які братимуть участь у спільних військових навчаннях "Союзна рішучість", вже прибули до Білорусі. Очікується, що тренування триватимуть з 10 по 20 лютого.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони Білорусі.

"Відповідно до затвердженого задуму перевірки сил реагування Союзної держави на територію Республіки Білорусь почали прибувати підрозділи зі складу Збройних сил Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з огляду на те, що перевірка є раптовою, прибуття військ здійснюватиметься протягом усього першого етапу.

"На даному етапі учасники перевірки мають здійснити розвантаження і висунутися в район виконання завдань", - уточнюється в повідомленні.

За інформацією російських ЗМІ, ці військові навчання триватимуть з 10 по 20 лютого.

Зокрема, до навчань буде залучено низку військових частин Східного військового округу ЗС РФ.

Нагадаємо, напередодні лідер правлячого в Білорусі режиму Олександр Лукашенко заявив про необхідність провести спільні навчання з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські війська прибули у Білорусь для спільних військових навчань: на який термін 5.00 5 1
Політика / Світ
19.01.2022 526
Еще материалы раздела «Світ»