НОВИНИ ДНЯ: Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.01.2022 873

Олена Кравець розповіла про свою першу роль у фільмі «Велика Прогулянка»

24 лютого у кіно стартує сімейна комедія «Велика Прогулянка» – перший спільний проєкт телеканалу «Україна» та FILM.UA Group. Виконавиця однієї з головних ролей Олена Кравець розповіла про схожі риси зі своєю екранною героїнею.

У центрі сюжету – дві родини, які випадково опиняються на одній галявині, котру кожна з них вважає «своєю». До того ж, вони мають протилежні погляди не тільки на рецепт маринаду для шашлику, а й на те, як «правильно жити».

Олена Кравець вперше зіграє головну роль у повнометражному фільмі. Її героїня, Таня Драгоманова, працює у галузі культури, виховує двох дітей та піклується про чоловіка.

«Тетяна освічена, має певний статус на роботі, там вона сильна жінка. Утім, так склалося життя, що їй довелося стати сильною поруч зі своїм чоловіком, якого вона все ще кохає. Але поруч з яким, у неї не виходить бути слабкою. Вона дуже хоче змінити ці обставини, вона дуже хоче бути захищеною, але внаслідок своєї ініціативності та енергії інколи забирає кермо у чоловіка і рулить сама», – розповіла про свою роль Олена Кравець.

Популярна акторка переконана – ця ситуація і такий стан речей знайомі багатьом жінкам у нашій країні. За словами виконавиці головної ролі, українки дуже самодостатні, але нам всім хочеться на ручки. Так і героїня Олени Кравець просто хоче відчувати себе жінкою поруч зі своїм чоловіком, і розуміє, що ніхто не змінюється, поки сам цього не захоче.

«Жодні зміни не почнуться, поки не досягнеш певного внутрішнього дискомфорту. І я думаю, що вона це все розуміє, вірить у нього, пам'ятає те, яким він був, і певно десь вона розуміє, що на те, яким він став, і вона має вплив. Тобто, вона, можливо, була занадто сильною, брала владу у свої руки і була дуже самостійною. Тому зараз вона готова бути покірною, десь слабкішою, ніж вона є, але вона не знає як це зробити, тому її стосунки з Євгеном доволі неоднозначні. Тобто, вона іноді не знає, як реагувати на нього, але очікує від нього чоловічих вчинків», – поділилась Олена Кравець.

Не зважаючи на те, що гумор героїв та реакції на сюжетні перипетії змальовані з реального життя та добре знайомі усім українцям, Олена Кравець зазначає, що усе це – збірні образи, і у чистому вигляді навряд чи існують такі сім'ї. Принаймні, родина акторки зовсім не схожа на родину її екранної героїні.

«Мій чоловік зовсім не схожий на Євгена, а я сподіваюсь, що не завжди схожа на Таню», – розповіла виконавиця головної ролі у фільмі «Велика Прогулянка» Олена Кравець.

Дивіться комедію «Велика Прогулянка» в усіх кінотеатрах України з 24 лютого!

СИНОПСИС

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Теплими весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» — доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Між ними розпалюється суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з’являється і третій претендент — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей наших сімей у заручники — він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки. Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не тільки на рецепт маринаду до шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, якими б різними ми не були і як би не сварились, та перед обличчям спільної загрози ми завжди — єдина потужна сила.

Назва: Велика Прогулянка

Перший спільний проєкт лідерів індустрій Телеканал Україна та FILM.UA Group

Гасло: Шампури догори!

Дата релізу: 24 лютого 2022

Жанр: комедія

Хронометраж: 90 хв

Виробництво: FILM.UA Production

Дистрибутор: Kinomania та FILM.UA Distribution

Режисер: Олег Зборовський

Автори сценарію: Артур Лерман, Вячеслав Островцев, Гарік Бірча

Продюсери: Ірина Костюк, Вікторія Корогод, Надія Коротушка, Наталя Стрибук

У ролях: Юрій Ткач (Толя Наливайченко), Олена Кравець (Тетяна Драгоманова), Андрій Ісаєнко (Євген Драгоманов), Ірина Гатун (Рая Наливайченко), Михайло Жонін (Степан Хом’як), Олексій Завгородній/Позитив (Гена), Ілля Паладін (Ярослав Драгоманов), Марго Крупіна-Біньковська (Ліза Драгоманова), Вероніка Лук’яненко (Мар’яна Наливайченко), Алекс Березовський (Дениска Наливайченко), Валерій Швець (Валер’янич), Владислав Писаренко (Гриша).

Камео: VERKA SERDUCHKA & мама, Андрій Пятов, Євген Коноплянка.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Олена Кравець розповіла про свою першу роль у фільмі «Велика Прогулянка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.01.2022 873
Еще материалы раздела «Афіша»