НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.01.2022 705

Актриса серіалу «Водна поліція» розказала, чому їй не сподобалося жити в Китаї

31 січня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 44-серійної картини «Водна поліція». Перші два дні прем'єрні серії будуть показані о 14:30, а з 2 лютого – о 17:00. Одну з головних ролей у фільмі зіграла актриса й каскадер Катя Скрипко. Зірка серіалу зізналася, чому їй було незатишно в Китаї.

Кілька років тому Катя Скрипко жила й працювала в Китаї. Там зірка серіалу «Водна поліція» почала займатися бойовими мистецтвами. Через тренування та зйомки її перебування в цій країні затягнулося на 6 років.

За словами актриси, там все відбувається досить швидко, і це викликає стрес і напруження.

«У Китаї дуже багато людей. Вони весь час кудись біжать, виглядають надто серйозними й недружніми, – поділилася Катя Скрипко в інтерв'ю каналу «Україна». – Навіть якщо ти іноземець і хочеш у них щось запитати, на тебе можуть накричати».

До того ж жити в Китаї дорого, тому місцеві мешканці багато працюють. Зірка серіалу зізналася, що кожен із них крутиться як білка в колесі. При цьому там жахлива екологія.

Незабаром актриса переїхала до Таїланду й одразу помітила величезний контраст між двома країнами.

«Хоча тайці не так багато заробляють, але вони абсолютно щасливі. Напевно, буддизм відіграє в такому сприйнятті життя не останню роль, але вони справді радіють кожному дню і тому, що мають, – розповіла зірка серіалу «Водна поліція». – Мені дуже сподобалась їхня філософія життя».

Дивіться з 31 січня серіал «Водна поліція» з понеділка по четвер на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Водна поліція» розказала, чому їй не сподобалося жити в Китаї 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.01.2022 705
Еще материалы раздела «Афіша»