<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.01.2022 417

«Ранок з Україною»: Олена Кравець поділилась залаштунками комедії «Велика Прогулянка»

«Вона сильна самодостатня жінка, але у неї є певний спад у відносинах з чоловіком», - зіркова гостя «Ранку з Україною» Олена Кравець розповіла в прямому ефірі, що здивувало її під час зйомок народної комедії «Велика Прогулянка», чим їй близька Таня Драгоманова і чому знімальна група так і не скуштувала шашлику. Прем’єра першої комедії цієї весни - 24 лютого в кінотеатрах по всій Україні!

Зйомки у «Великій прогулянці» стали для Олени Кравець дебютом у великому кіно, і тепер зірка з хвилюванням чекає на прем’єру. «Це в мене дебютна роль у повному метрі. Я дуже-дуже хвилююсь перед прем’єрою. Тому, що я ніколи не дивлюсь плейбек, тобто те, що ми відзняли. Тож, я це буду бачити вперше», – говорить  Олена Кравець.

За словами Олени Кравець, актори та знімальна група швидко подружилися і працювали в дуже веселій атмосфері. Неабияк вразили всіх зіркові камео: футболісти «Шахтаря» Андрій Пятов та Євген Коноплянка, а також запальна VERKA SERDUCHKA з мамою.

«Футболісти здивували нас, насамперед, своєю акторською грою. Ми не очікували такого! Вони талановиті не тільки у футболі. Ну а VERKA SERDUCHKA, ви ж розумієте, вона заходить у кадр, і це – енергія, яка зносить тебе. Це природний комізм», – розповідає зірка народної комедії.

Знімальний день на майданчику розпочинався о сьомій годині ранку. Щоб дістатися мальовничої галявини під Києвом, де родини Драгоманових та Наливайченків вели свою «битву за місце під мангал», виїжджати з міста доводилось ще о п’ятій годині. І ці ранні підйоми стали чи не найскладнішим для Олени Кравець. «Я і так доволі рано встаю. Але 5… це було дуже рано. А так було класно. Це дуже мальовниче місце. І я сумую за ним. Там  дуже чисте озеро , багато зелені. У нас навіть була своя коза яку ми там годували всі», - ділиться спогадами зі зйомок актриса.

Також, у студії «Ранку з Україною» Олена Кравець розкрила один з  секретів з-за лаштунків «Великої Прогулянки».  За сюжетом комедії, герої планують смажити шашлик, навіть гасло фільму – «шампури догори!», – але актори і знімальна група так і не скуштували на майданчику смаженого м’яса.

«Я не хочу все розкривати. Але ось, шашлик знімався у кількох дублях. Ми не могли його їсти тому, що його поливали спеціальною рідиною. Він повинен був палати, він підгорілий. Тому ми їли - кавуни! Було багато кавунів, і ми їх їли, як не в себе», – згадує Олена Кравець.

Героїня Олени Кравець, «голова сім’ї»,  викладачка культурології, дружина і мама двох дітей Таня Драгоманова, близька Олені Кравець своєю душевністю та іронією.

«Тетяна моя - вона така освічена, викладач в університеті. Вона дуже сильна, самодостатня жінка, але в неї є певний спад у відносинах з чоловіком. Вона з одного боку хоче бути слабкою жінкою поруч з ним, з іншого - не може впоратися зі своїми амбіціями, навіть коли залишається на самоті. Але вона дуже його кохає. Це так цікаво спостерігати. Мені дуже близька така душевність у персонажів. І ось ця історія, до речі дуже іронічна й весела, мені здається, вона стала запорукою відновлення їх відносин», - розповідає Олена Кравець.

Як повідомлялось раніше, «Велика Прогулянка» — спільний проєкт телеканалу «Україна та FILM.UA Group. Перший досвід виробництва прокатного кіно для телеканалу «Україна».  Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Головні ролі у фільмі зіграли шоумен Юрій Ткач та акторка Олена Кравець, а також Ірина Гатун та Андрій Ісаєнко. Для Юрія, Олени та Ірини участь у “Великій Прогулянці” стала справжнім дебютом — зірки вперше зіграли головні ролі у великому кіно. Свою першу велику кінороль отримав також співак та композитор Олексій Завгородній (Позитив), який з’явиться на екрані разом із актором Михайлом Жоніним.

«Велика Прогулянка» на великих екранах вже з 24 лютого 2022 року!

СИНОПСИС

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Теплими весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» — доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Між ними розпалюється суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з’являється і третій претендент — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей наших сімей у заручники — він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки.

Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не тільки на рецепт маринаду до шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, якими б різними ми не були і як би не сварились, та перед обличчям спільної загрози ми завжди — єдина потужна сила.

Назва: Велика Прогулянка

Перший спільний проєкт лідерів індустрій Телеканал Україна та FILM.UA Group

Гасло: Шампури догори!

Дата релізу: 24 лютого 2022

Жанр: комедія

Хронометраж: 90 хв

Виробництво: FILM.UA Production

Дистрибутор: Kinomania та FILM.UA Distribution

Режисер: Олег Зборовський

Автори сценарію: Артур Лерман, Вячеслав Островцев, Гарік Бірча

Продюсери: Ірина Костюк, Вікторія Корогод, Надія Коротушка, Наталя Стрибук

У ролях: Юрій Ткач (Толя Наливайченко), Олена Кравець (Тетяна Драгоманова), Андрій Ісаєнко (Євген Драгоманов), Ірина Гатун (Рая Наливайченко), Михайло Жонін (Степан Хом’як), Олексій Завгородній/Позитив (Гена), Ілля Паладін (Ярослав Драгоманов), Марго Крупіна-Біньковська (Ліза Драгоманова), Вероніка Лук’яненко (Мар’яна Наливайченко), Алекс Березовський (Дениска Наливайченко), Валерій Швець (Валер’янич), Владислав Писаренко (Гриша).

Камео: VERKA SERDUCHKA & мама, Андрій Пятов, Євген Коноплянка.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Олена Кравець поділилась залаштунками комедії «Велика Прогулянка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.01.2022 417
Еще материалы раздела «Афіша»