<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.01.2022 731

Юрій Ткач та Олена Кравець зізнались, як отримали головні ролі у фільмі «Велика Прогулянка»

Улюбленці мільйонів українців Юрій Ткач та Олена Кравець уперше в житті зіграють головні ролі в повнометражному фільмі «Велика Прогулянка», що стартує в кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Популярні актори відверто розповіли, як їм працювалось разом та чим зйомки сімейної комедії відрізняються від телевізійних шоу.

Сюжет «Великої Прогулянки» розгортається навколо протистояння двох абсолютно різних родин: місцевих бізнесменів Наливайченків та працівників культури Драгоманових. Теплими вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» і опиняються на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю» і не планує ні з ким ділити. В образі освіченої та самодостатньої Тані Драгоманової постане Олена Кравець, а в образі крутого і впевненого в собі Толі Наливайченка з’явиться Юрій Ткач. Попри чисельні телевізійні шоу та серіали, зірки шоу-бізнесу вперше стали виконавцями головних ролей фільму.

Юрію, Олено, розкажіть як ви відреагували на пропозицію знятись у сімейній комедії «Велика Прогулянка». Чи одразу погодились на свої ролі?

Олена Кравець: Я не одразу погодилась на участь у зйомках, оскільки у мене були питання до своєї героїні. Але потім трошки подумала, продакшен дещо змінив, і ми зустрілися на кастингу. Тоді я вперше познайомилась зі своїм екранним чоловіком Андрієм Ісаєнком та з режисером Олегом Зборовським. І так у нас усе легко і весело вдалося, що я, навіть, спіймала такий кайф! Подумала: «Така класна команда, чому б ні, погоджуйся, чого ти тут вередуєш, як-то кажуть?». Погодилась, і не пожалкувала.

Юрій Ткач: Я вже давно мріяв зіграти в повнометражному фільмі одну з головних ролей. Протягом 8-и років зйомок у серіалах і в кількох кінострічках, де брав участь в епізодах, це бажання ще більше вкорінювалося. Тож, мрійте і мрії здійснюються! Коли мені запропонували зіграти цю роль, я довго не роздумував і майже одразу погодився. А потім були лише формальні моменти з переживанням на кастингу, з підготовкою і т.д. Крім того, прочитавши сценарій, мені дуже сподобалася ця історія. А, враховуючи, що одним із авторів сценарію є мій друг Гарік Бірча, питань я багато не задавав.

Участь у створенні повнометражного кіно стала абсолютно новим досвідом для вас обох. У чому полягають відмінності між зйомками телевізійних шоу та кінострічки?

Олена Кравець: Зйомка у телепроєкті та у фільмі відрізняється усім: це різні жанри, різні формати, різні люди, різні стани, різні контексти.

Юрій Ткач: Звісно, і там, і там є камери, і там, і там є режисери, але фільм – це довга історія, з великою кількістю знімальних днів. Самі знімальні дні тривають по 12 годин і час пролітає зовсім непомітно. У телевізійних шоу - ти приїхав, усе відзнялося в один день, а іноді за пару годин, ти поїхав додому і чекаєш ефір. А тут – ти більш скрупульозно віддаєшся кожному слову, кожній дії, тому що від того, як ти працюєш в цю секунду буде залежати загалом якість твоєї роботи і самого фільму. Тому напруга протягом 12 годин завжди присутня.

Як відомо, у фільмі з’явиться багато зірок шоу-бізнесу: Андрій Ісаєнко, Ірина Гатун, Михайло Жонін, Олексій Завгородній (Позитив). А також зіркові камео: VERKA SERDUCHKA з мамою та гравці футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов і Євген Коноплянка. Вам вдалось знайти спільну мову з усіма?

Олена Кравець: Мені дуже подобається команда. З Юрою Ткачем та Ірою Гатун ми, звісно, уже не вперше працюємо разом. З іншими членами команди ми раніше не перетиналися, але з моїм партнером Андрієм Ісаєнком, режисером Олегом Зборовським, оператором Миколою Іллюшиним я була дуже рада познайомитися. Загалом, з усією командою дуже комфортно було працювати і по-людськи приємно.

Юрій Ткач: Склад команди неймовірно крутий. Я дуже щасливий і реально кайфую від того, що працюю з такими професіоналами своєї справи. Кожен з нас є успішним у чомусь своєму і тому кожен з нас цікавий по-своєму. Олена – творча людина, лірична, дуже приємна; Андрій отримав Заслужено артиста, він уже визнаний, знявся не в одному фільмі, дуже досвідчений актор, статний, справжній професіонал; Іру Гатун я взагалі називаю своєю сестрою, я її відчуваю до мозку кісток, вона, як продовження мене. От хтось дуже круто, за правильними відчуттями підібрав кожного з нас. З нашої співпраці народиться щось насправді неймовірне.

Як повідомлялось раніше, «Велика Прогулянка» — спільний проєкт телеканалу «Україна» та FILM.UA Group, створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Фільм став першим досвідом виробництва прокатного кіно для телеканалу «Україна».

Дивіться сімейну комедію «Велика Прогулянка» в кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Юрій Ткач та Олена Кравець зізнались, як отримали головні ролі у фільмі «Велика Прогулянка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.01.2022 731
Еще материалы раздела «Афіша»