<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.02.2022 563

Відома танцівниця Олена Шоптенко стала експерткою «Ранку з Україною»

«Ранок з Україною» на каналі «Україна» продовжує радувати шанувальників гарними новинами. Вже зовсім скоро у ранковому шоу стартує нова рубрика, яка допоможе українкам не лише прийти у чудову фізичну форму, а й стати більш пластичними та жіночними. Допомагатиме їм у цьому танцівниця та хореографиня Олена Шоптенко.

61f7fabfcdf78_shoptenko_01.02.22

Чемпіонка світу з латиноамериканських танців Олена Шоптенко навчила запалювати стегнами не одну українську зірку і тепер проведе танцювальний марафон для простих глядачок проєкту, які хочуть повернути собі жіночність. Саме це стало основною метою нової рубрики програми «Ранок з Україною».

«Танець дарує жінці впевненість у собі, відчуття своєї жіночності та себе! Це потрібно кожній із нас!» – коментує Олена Шоптенко в ефірі каналу «Україна».

У кожному випуску танцівниця допомагатиме героїні рубрики змінюватись і приймати себе такою, яка вона є. А ще заняття з хореографинею стануть чудовою нагодою покращити свою фізичну форму.

«Кожна жінка час від часу ставить перед собою питання схуднення і танці допоможуть це зробити з насолодою! Звісно, для того щоб отримати крутий результат, варто мати комплексний підхід: харчування, сон, водний баланс і спорт. Однак, я вам гарантую, якщо займатися систематично, усвідомлено, вкладатися в кожне заняття – результат буде відчутний зовсім скоро!» – розповіла Олена Шоптенко у програмі «Ранок з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Відома танцівниця Олена Шоптенко стала експерткою «Ранку з Україною» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.02.2022 563
Еще материалы раздела «Афіша»