<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.02.2022 11385

В Україну увірветься похолодання з мокрим снігом: синоптики назвали дату

Погода в Україні знову зміниться в останній декаді лютого. Синоптики прогнозують, що після потепління в країну увірветься мокрий сніг, а температура повітря знизиться.

Втім, морозів не буде. За даними Українського гідрометцентру, похолодання слід очікувати 23-24 лютого. Поки ж буде тепло, місцями до +12 градусів.

22 лютого опади перемістяться: на заході ясно, а на решті території дощі. Але буде ще тепло.

В середу 23 лютого очікується похолодання до +2+7 градусів, на півдні та сході +6+9. У західні області нагрянуть сильні опади - дощ з мокрим снігом. Трохи поморосить і на сході, на решті території сухо.

24 лютого опади змістяться на північ, буде прохолодно, як і днем раніше.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну увірветься похолодання з мокрим снігом: синоптики назвали дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.02.2022 11385
Еще материалы раздела «Суспільство»