<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.02.2022 3033

Експерт розповів, яку каву не можна запарювати окропом

Кава - найпопулярніший напій, з якого більшість людей розпочинають свій день. Кожен вибирає свій спосіб приготування кави, сорт кавових зерен та ступінь їх прожарювання.

Яку каву не можна запарювати окропом, пише. rbc.ua

Зокрема, знаючи деякі нюанси, навіть у домашніх умовах можна приготувати смачний напій.

Смак кави відрізняється від країни, де було зібрано кавові зерна. Кава з Кенії, Колумбії, Ефіопії буде з кислинкою. Більш збалансована кава з Коста-Рики та Нікарагуа, у ній буде низька кислотність.

А от гірчинка в каві - це непогано, але кава не повинна бути занадто гіркою, адже це говорить про її низьку якість.

Також під різний тип заварювання потрібно вибирати конкретну каву. Тому, якщо кава обсмажена під еспресо і має слабку або середню прожарку, тоді її можна заливати окропом прямо в чашці. Але для кавоварки така кава не підійде.

Окрім того, якщо ви засипаєте кавові зерна в кавоварку, то потрібно вибирати більш високий ступінь прожарювання.

Зазначається, якщо ви любите довго сидіти та пити каву, то це буде запарена. А якщо вранці поспішаєте на роботу, тоді швидко натискаєте кнопку на кавомашині і залпом випиваєте своє еспресо.

Експерти додають, що кава - це насамперед ритуал, і у кожного він свій.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт розповів, яку каву не можна запарювати окропом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.02.2022 3033
Еще материалы раздела «Суспільство»