<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.02.2022 1357

Готуємо домашню арахісову пасту з трьох інгредієнтів: діти будуть в захваті

На сніданок діти обожнюють їсти млинці з арахісовою пастою. А домашній такий продукт стане чудовим замінником магазинного продукти.

Про це пише 5-Minute Crafts. Пише rbc.ua.

Для приготування домашньої арахісової пасти потрібні такі інгредієнти:

  • 900 грамів арахісу;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 8 – 10 сухих фініків.

Спосіб приготування:

Спочатку потрібно випікати арахіс за температури 210 градусів, приблизно 10 хвилин. Далі покласти його у кухонний комбайн і подрібнити. Відкладіть кілька ложок меленого арахісу.

Продовжуйте подрібнювати ще кілька хвилин, поки арахіс не стане схожим за консистенцією до тіста. До арахісу додайте сіль і сушені фініки.

Після цього змішайте всі інгредієнти та додайте мелений арахіс, який ви відклали раніше. Якщо ви хочете отримати більш рідку консистенцію, то перемішайте ще кілька хвилин.

Арахісову пасту потрібно зберігати в скляній банці з герметичною кришкою та в холодильнику. Спожити її потрібно впродовж кількох тижнів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Готуємо домашню арахісову пасту з трьох інгредієнтів: діти будуть в захваті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.02.2022 1357
Еще материалы раздела «Суспільство»