<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Росія
05.03.2022 2112

В оточенні Путіна розкол, шестеро олігархів виступили проти війни – РНБО

В оточенні президента РФ Володимира Путіна почався розкол, шестеро олігархів публічно виступили проти російської агресії щодо України.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє у Фейсбуці.

"Західні санкції проти російської еліти, яка, як відомо, складає фундамент кремлівської влади, похитнули віру російських олігархів в свого ідола. Наразі вже шестеро олігархів з загальним капіталом $90 млрд публічно виступили проти російської агресії щодо України. Статки російських мільярдерів скоротилися за тиждень війни майже на $40 млрд", - ідеться в повідомленні.

Сьогодні заяви зробили власник "Новатек" Леонід Міхельсон, засновник "Русалу" Олег Дерипаска, власник "Лукойл" Вагіт Алекперов, голова "Альфа Груп" Михайло Фрідман та його партнер Петро Авен.

"Але найтвердіше висловився відомий банкір Олег Тіньков: 'Це немислимо і неприпустимо! Держави мають витрачати гроші на лікування людей, а не на війну", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, італійська поліція конфіскувала дві вілли, які належать підсанкційним кремлівському пропагандисту Володимиру Соловйову і російському олігарху Алішеру Усманову.

Оценка материала:

5.00 / 2
В оточенні Путіна розкол, шестеро олігархів виступили проти війни – РНБО 5.00 5 2
Політика / Росія
05.03.2022 2112
Еще материалы раздела «Росія»