<
НОВИНИ ДНЯ: У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдомавсі новини дня
Життя та Стиль
Події
13.03.2022 5729

Окупанти розстріляли колону жінок та дітей під Києвом: сім загиблих

Російські війська розстріляли колону жінок та дітей під час евакуації в Київській області. Загинули семеро людей.

3_kirovogradshchina_5_03_t_me_dsns_telegram_1_650x410_13.03.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони.

"11 березня, під час спроби евакуації з села Перемога (Баришівський район Київської області) в бік села Гостролуччя за погодженим "зеленим" коридором, окупантами була розстріляна колона мирних жителів, яка складалась виключно з жінок та дітей", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, внаслідок чого загинули семеро людей, з них одна дитина. Точна кількість поранених наразі невідома.

"Після розстрілу окупанти змусили залишки колони повернутися до села Перемога і не випускають їх з населеного пункту. Наразі з ними практично неможливо встановити зв’язок, а також надати гуманітарну та медичну допомогу", - додають у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти розстріляли колону жінок та дітей під Києвом: сім загиблих 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
13.03.2022 5729
Еще материалы раздела «Події»