НОВИНИ ДНЯ: На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.03.2022 1200

Весна остаточно набуде своїх прав: синоптики назвали дату різкого потепління в Україні

Після тимчасового похолодання вже за кілька днів в Україні весна остаточно набуде своїх прав - у деяких регіонах країни температура повітря досягне 20 градусів.

Про це свідчать дані із тематичного сайту Ventusky.

Так, уже з вівторка, 29 березня, в нашій країні очікується значне потепління.

На півдні України, а також у Кіровоградській, Криворізькій, Дніпропетровській та частково Чернівецькій областях температура повітря досягне позначки 19-20 градусів.

На північному заході країни стовпчики термометрів показуватимуть до +12 градусів. Такі ж погодні умови очікуються і на півночі України, зокрема й у Києві.

Щодо сходу - там повітря прогріється до 15-16 градусів.

Згідно із прогнозами синоптиків, суттєвого похолодання в Україні більше не буде – потепління очікується з кожним днем. З початку квітня сонце почне прогрівати землю ще більше, проте на початку місяця можуть бути дощі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Весна остаточно набуде своїх прав: синоптики назвали дату різкого потепління в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.03.2022 1200
Еще материалы раздела «Суспільство»