<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
12.04.2022 731

Під санкції Японії потрапили майже 400 росіян та 28 компаній з рф

У зв'язку з вторгненням рф в Україну Японія запровадила санкції проти 398 фізичних та 28 юридичних осіб.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це повідомили у МЗС Японії.

Зазначається, що все майно та кошти підсанкційних осіб на території Японії заморожуються й вони не зможуть приймати чи проводити платежі.

Окрім цього, Японія заборонила своїм компаніям інвестувати кошти в рф та імпортувати деякі російські товари.

Під японські санкції потрапило військове керівництво росії, члени держдуми, обидві доньки путіна, а також донька й дружина сергія лаврова.

Японія також додала до свого санкційного переліку два основні російські банки: Сбербанк і Альфа-банк.

Як повідомляв Укрінформ, Європейський Союз ухвалив п’ятий пакет санкцій проти росії у відповідь на військове вторгнення в Україну

Серед іншого, пакет включає заборону купувати, імпортувати або передавати вугілля та інше тверде вуглецеве пальне до ЄС, якщо воно має походження з росії або було експортовані з рф, починаючи з 22 серпня 2022 року.

Імпорт вугілля в ЄС наразі оцінюється у 8 мільярдів євро на рік.

Оценка материала:

5.00 / 1
Під санкції Японії потрапили майже 400 росіян та 28 компаній з рф 5.00 5 1
Політика / Світ
12.04.2022 731
Еще материалы раздела «Світ»