<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2022 1305

В Україну повернуться дощі з морозами: де і коли буде найхолодніше

За прогнозом синоптика, на початку наступного тижня в західних областях очікується 0... -4 градуси морозу вночі.

У суботу, 16 квітня, і в неділю, 17 квітня, після нетривалого потепління в Україну повернуться дощі з похолоданням.

Таким прогнозом поділилася український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. Пише УНІАН. 

"Вже у суботу прийдуть дощі, а на Вербну неділю, як це часто буває – похолодання. Правда, погода очікується вкрай неоднорідною: наприклад, у понеділок-вівторок у західних областях вночі 0...-4 градуси морозу, і можливий сніг, а в східних областях буде сонячно і тепло, до +14...+18 градусів", – зазначила вона.

Нагадаємо, синоптик Наталія Діденко назвала 15 квітня найтеплішим днем у найближчій перспективі: "Буде багато сонця, мало поривчастого вітру (невеликий, максимум помірний), чудове ласкаве тепло".

За її прогнозом, у більшості областей України максимальна денна температура повітря передбачається +14...+ 18 градусів, місцями повітря прогріється до +18...+ 22 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну повернуться дощі з морозами: де і коли буде найхолодніше 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2022 1305
Еще материалы раздела «Суспільство»