<
НОВИНИ ДНЯ: Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.04.2022 8906

Помилки в готуванні "Олів'є", які ніколи не допускають хороші кулінари

Українці готуються до святкування Великодня, головною стравою якого є, звісно, паска. Однак і про улюблені салати не забудуть. Серед таких святкових страв у багатьох родинах є салат Олів'є.

Як не допустити помилок при його готуванні, пише Ukr.media. Пише rbc.ua. 

Не використовуйте тільки майонез. Його можна в рівних пропорціях змішати зі сметаною, або ж замінити грецьким йогуртом.

Заправляйте перед подачею на стіл. Не варто робити це заздалегідь і в такому вигляді залишати надовго в холодильнику.

Ковбасу краще замінити вареним м'ясом. Так смак салату Олів'є вийде більш насиченим.

Не варто використовувати забагато картоплі. Існує великий ризик зіпсувати смак страви і зробити салат більш простим.

Багато хто вважає, що чим більше горошку в "Олів'є", тим краще. Це не так. Тут діє таке ж правило, як і з картоплею. Крім того, краще віддати перевагу консервованому продукту, а не тому, який був в морозильній камері.

На яйцях можна не економити. Для великої порції салату слід взяти мінімум три яйця. Цей компонент зробить страву більш ніжною.

Оценка материала:

5.00 / 3
Помилки в готуванні "Олів'є", які ніколи не допускають хороші кулінари 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
20.04.2022 8906
Еще материалы раздела «Суспільство»