НОВОСТИ ДНЯ: Чому Росія стала рідше використовувати іранські дрони: у ЗСУ назвали причину  "Ми бачимо просто геометричну прогресію": Гайдай розповів, скільки живуть "мобіки"  "Далі буде "Капітан Україна": у Міноборони висміяли пропагандистів за заяви про "клонованих воїнів ЗСУ"  Від морозів до -14 до аномального тепла: якою буде погода в Україні на початку тижня  Кому та наскільки підвищили від 1 грудня соціальні виплати  Білоруські війська повернуть зброю проти режиму: Піонтковський описав сценарій з заміною Лукашенка  Підземне місто з бетонним "яйцем" і лікарнями: російський опозиціонер розповів, який вигляд мають бункери Путінавсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.04.2022 8719

Помилки в готуванні "Олів'є", які ніколи не допускають хороші кулінари

Українці готуються до святкування Великодня, головною стравою якого є, звісно, паска. Однак і про улюблені салати не забудуть. Серед таких святкових страв у багатьох родинах є салат Олів'є.

Як не допустити помилок при його готуванні, пише Ukr.media. Пише rbc.ua. 

Не використовуйте тільки майонез. Його можна в рівних пропорціях змішати зі сметаною, або ж замінити грецьким йогуртом.

Заправляйте перед подачею на стіл. Не варто робити це заздалегідь і в такому вигляді залишати надовго в холодильнику.

Ковбасу краще замінити вареним м'ясом. Так смак салату Олів'є вийде більш насиченим.

Не варто використовувати забагато картоплі. Існує великий ризик зіпсувати смак страви і зробити салат більш простим.

Багато хто вважає, що чим більше горошку в "Олів'є", тим краще. Це не так. Тут діє таке ж правило, як і з картоплею. Крім того, краще віддати перевагу консервованому продукту, а не тому, який був в морозильній камері.

На яйцях можна не економити. Для великої порції салату слід взяти мінімум три яйця. Цей компонент зробить страву більш ніжною.

Оценка материала:

5.00 / 3
Помилки в готуванні "Олів'є", які ніколи не допускають хороші кулінари 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
20.04.2022 8719
Еще материалы раздела «Суспільство»