<
НОВИНИ ДНЯ: На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Українівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
22.04.2022 456

Розвиваючі ігри для вивчення англійської

В цій статті ви ознайомитеся з декількома іграми та отримаєте поради як правильно використати отримані знання на практиці.

Ігри — це кумедний, корисний і нетривіальний спосіб вивчення англійської мови під час поїздки, очікування своєї черги або ж просто на дозвіллі. Вони сприяють збагаченню словникового запасу та вивченню базової граматики англійської мови.

Як вчити англійську за допомогою ігор?

Часто ігри супроводжують озвучуванням слів диктором, тому, щоб навчитися правильно вимовляти слова старайтеся повторювати за ним. Така вправа посприяє покращенню вимови. Бажано, невідомі фрази, словосполучення та слова виписувати в словник. Постарайтеся скласти з ними декілька речень та не забувайте використовувати їх у повсякденному вжитку. Якщо в онлайн-грі у вас є опоненти, то не соромтеся з ними розмовляти англійською.

Відвідуйте сертифіковане корпоративне навчання англійській від професіоналів у цій справі.

Ігри для вдосконалення англійської

Wordshake

Гра Wordshake від British Council сприяє поповненню словникового запасу. Вона підходить для будь-якого рівня володіння англійською мовою.

Правила гри:

У вікно видається 16 випадкових літер з англійського алфавіту з яких необхідно складати слова. На все дається три хвилини. За кожне створене слово вам нараховуються бали.

4 Pics 1 Word

4 Pics 1 Word виконує дві корисні функції: розвиває мислення та допомагає збагатити мову новими словами.

Правила гри:

Щоб утворити нове слово вам потрібно проаналізувати чотири картинки. За допомогою асоціації ви маєте зрозуміти яке слово символізують ці кадри. Чим більше ви відгадуєте слів, тим складнішою стає гра. Давайте розглянемо приклад:

На екрані чотири кадри:

1. Миша (тваринка);

2. Комп’ютерна миша;

3. Мишоловка;

4. Малюнок миші.

Вірна відповідь: mouse.

На вибір дається 12 літер англійського алфавіту та пусті клітинки тої кількості, скільки букв у потрібному слові. За кожну правильну відповідь зараховується чотири монети. Якщо не знаєте відповідь, то можна скористатися п’ятьма безкоштовними підказками, після використання вони коштують 60 монет.

Games to learn Еnglish

На сайті https://www.gamestolearnenglish.com/ ви зможете знайти різноманітні онлайн ігри на вивчення нових слів, основ граматики (часи англійської мови) та частовживаних фраз. Розглянемо приклад:

Гра для вивчення часу Present Simple

Правила гри:

Вона складається з шістьох раундів, кожен з яких відповідає за конкретний займенник: I, he, she, it, we you, they. Кожен етап починається із картинок і слів, які необхідно в правильному порядку поєднати між собою. Потім нові слова, для розуміння їх значення, поєднуються у фрази. Після цього з’являється речення із пропущеним дієсловом to be (am, is, are), та надається два варіанти відповідей на вибір. По закінченню гри виставляється оцінка по пятибальній шкалі.

Приклад гри:

Слова: cook, dance, draw

Фрази: cook food, dance with a friend, draw images

Речення з пропущеним дієсловом: He ____ food.

Два варіанти відповіді: cooks or cook

Вірна відповідь: cooks

Варіанти речень використовуються у стверджувальному, питальному та запечечному станах. Після проходження рівня на рахунок нараховуються бали.

Quiz Your English

Quiz Your English підійде для вивчення англійської на ходу. Cambridge University Press розробили гру так, що можна було вивчати граматику не сидячи довгі години за підручником.

Правила гри:

- зареєструйтеся за допомогою Google або Facebook та оберіть країну перебування;

- перед вами з’явиться панель з темами та рівнями володіння англійською. Після цього, програма підбере для вас опонента;

- на початку гри з’явиться запитання з чотирма варіантами відповідей, якщо вона буде вірна, то гра продовжиться, якщо хибна — завершиться;

- після закінчення гри з’явиться табло з балами гравців.  За бажанням можна кинути комусь виклик.

Гра напівбезкоштовна, тому доступ до тем, які стосуються здачі іспитів, потрібно купувати окремо.

Оценка материала:

5.00 / 2
Розвиваючі ігри для вивчення англійської 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
22.04.2022 456
Еще материалы раздела «Інше»