НОВИНИ ДНЯ: Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дроніввсі новини дня
Прес-релізи
Інше
07.05.2022 240

Все, що Ви хотіли знати про розробку інтернет-магазину

Навіщо потрібна послуга "Розробка інтернет-магазину"?

Вести бізнес в інтернеті, як може здатися на перший погляд – суцільне задоволення. Ринок повний пропозицій з розробки сайтів у Києві та інших містах - вибирай будь-яке, чекай готовий проект і приступай до роботи. Гуру маркетингу в соціальних мережах твердять, що далі необхідно лише запустити рекламу (самостійно, звичайно) і все – прибуток із покупок уже майже у твоїх руках. Більше того, часто можна зустріти думку, що така послуга, як розробка інтернет магазину зовсім і не є обов'язковою статтею витрат, адже можна подивитися пару відео на Youtube і створити платформу самостійно - лише пару вільних вечорів. Чи це так насправді? Давайте розбиратися!

По-перше, ми безперечно згодні з тим твердженням, що вести бізнес в інтернеті може бути суцільним задоволенням. Справді, витрати на оренду та персонал у рази менші, ніж в офлайні. Сайт є головною вітриною вашого продукту. І ось тут і полягає головне але. Як відомо, вітрина має бути грамотно оформлена, щоб залучити покупця. А з урахуванням високої конкуренції в онлайні – це перше, на що має наголосити бізнес. І ось тут і виявляється, що правильна розробка інтернет-магазину є одним з визначальних факторів успіху майбутнього бізнесу. Розробка сайтів у Києві та інших містах одна з найактуальніших пропозицій, але, на жаль, не часто можна зустріти сумлінне виконання роботи і в результаті – справді робочий проект. Тому ми радимо детально ознайомитися з вже виконаними роботами, перш ніж замовити розробку інтернет магазину у того чи іншого підрядника.

З яких етапів складається розробка сайтів у Києві та інших містах?

Як і в багатьох подібних проектах, перше з чого починається створення майбутнього торгового онлайн-майданчика - це вивчення та аналіз ринку. Інформація про цільову аудиторію, продукт, конкурентів і тенденції ринку допоможе виправдати вкладені в проект кошти. Основними пунктами є:

- вивчення інформації про продукт та його конкурентність на ринку
- ознайомлення з сайтами головних конкурентів, зокрема з їх функціоналом, візуальною складовою та зручністю користування. При розробці інтернет-магазину важливо постаратися зробити продукт кращим, ніж у інших
- розробка технічного завдання.

Наступним важливим кроком є ​​прототипування. Простіше кажучи створення макетів та ескізів, що дозволяє визначити головну концепцію сайту та розподілити інформаційні блоки максимально ефективно та грамотно.

Розробка сайтів у Києві та інших містах обов'язково включає роботи над дизайном проекту. І, звичайно, такі складні для простого користувача процеси, як програмування та верстка. Це найбільший блок робіт, він же найскладніший і є запорукою успішної роботи сайту, а також його майбутнього вигляду. Окрему увагу хочеться приділити дизайну - при розробці інтернет-магазину йому слід приділити особливу увагу. Дизайн – це те, що користувач бачитиме першим. Саме на цьому етапі мозок людини автоматично вирішує залишитися на сторінці далі або продовжити пошук.

Фінальна частина розробки інтернет-магазину

Після того, як створено дизайн, проведені всі роботи з верстки та програмування настає не менш важливий та фінальний етап – запуск готового проекту. У цей момент він стає доступним користувачам. І важливо продовжити його розвиток. Основними пунктами робіт з фінального етапу розробки сайтів у Києві (https://it-lobster.com/ua/) та інших містах є:

- тестування
- роботи з детальної перевірки справності всього функціоналу та адаптивності на різних пристроях
- покупка хостингу та перенесення на нього проекту
- і, звісно, ​​- запуск

Таким чином, якщо проект був виконаний сумлінно, перед клієнтом відкриваються великі можливості збільшити свій прибуток та розширити свою присутність на ринку. Готовий сайт потребує регулярних робіт над ним. Такі як оптимізація – внутрішня та зовнішня, СЕО роботи, маркетинг, наповнення контентом тощо. Важливо пам'ятати, що успіх всіх цих дій можливий лише у випадку, якщо розробка інтернет-магазину була проведена якісно.

Оценка материала:

5.00 / 2
Все, що Ви хотіли знати про розробку інтернет-магазину 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
07.05.2022 240
Еще материалы раздела «Інше»