<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
08.05.2022 2451

Чому англійська – міжнародна мова?

Знати всі мови світу нереально, тому так історично склалося, що частовживаною для всіх стала англійська. Чому так, ви дізнаєтеся в цій статті.

Напевно, ніхто не стане сперечатися, що англійська — це провідна мова світу, адже нею спілкуються для налагодження міжнародної торгівлі, вивчають заради вступу в престижний університет, або ж для переїзду в іншу країну. В кожного цілі будуть різними, але інструмент у всіх один — це мова. За допомогою неї ми повідомляємо про свої бажання та досягаємо поставлених цілей не тільки в межах рідної країни, а й на міжнародній арені.

Як вплинула історія на глобалізацію англійської мови?

Першопричиною розповсюдження англійської мови стала Велика Британія. Першим поштовхом для цього стала колонізація земель та торгівля з Африкою й Азією. До цих подій кожна країна розмовляла своєю рідною мовою, але вплив Великобританії змінив це. Чверть світу познайомилася з мовою, яка згодом стала  міжнародною.

Спочатку, англійська використовувалася в ділових відносинах, далі почала ширитися в вищі навчальні заклади і стала елітарною. Тому почала витісняти французьку, яка того час була найпоширенішою.

Після двох світових воєн  світ був мінливим, на зміну Великобританії прийшов у США.  Бізнес країни  розквітав та розповсюджувався на весь світ. Американська культура, розвиток новітніх технологій, медична, воєнна та туристична галузі стали споживатися іншими країнами. Англійська мова використовується на всіх напрямках, починаючи від звичайного туризму і до бізнес зустрічей.

Вплив англійської на світогляд

Не секрет, що американський шоубізнес найпопулярніший у світі. Ні одна країна не досягла такого рівня й успіху як США. Через кіноіндустрію, музичну сферу та інші напрямки американська культура  розповсюджувалася по світу. Напевне, що немає ні однієї людини, яка б не слухала американську музику чи не дивилася фільми зняті в Голлівуді. Таким чином, через культурну складову передавались побутові звички американців, їхні цінності, які уособлюють собою американську мрію.

Ця ідея глибоко засіяла в головах людства і вона досі є однією з причин переїзду в США для здійснення власних бажань. Хтось мріє жити в одному зі славетних міст Америки, такі як Нью-Йорк, Сан-Франциско, Лос-Анджелес. Інший, заради власної кар'єри чи створення великого бізнесу.  Усі ці цілі об’єднує знання англійської мови яка є однією з рушійних сил для здійснення мрій.

Англійська для подорожей

Напевно ви помічали, що починаючи з посадки в літак і закінчуючи приїздом в країну призначення весь персонал розмовляє англійською? Ви її чуєте на вулиці від продавців, від персоналу готелю чи ресторану. Навіть, якщо ви звернетеся до людини просто на вулиці англійською, то велика є ймовірність, що вам зможуть відповісти.

Популярність туризму у всьому світі вимагає не тільки якості сервісу, а й, так званої, єдиної мови спілкування задля комфорту. Тому знання міжнародної мови, які ви можете отримати записавшись на онлайн курси англійської, допоможе отримати приємні враження від спілкування як з носіями мови, так і з мандрівниками та дозволить вам глибше проникнути в культуру й звичаї відвідуваної країни.

Англійська для бізнесу

Все більше стає помітною тенденція стирання меж між країнами. Сьогодні, навіть не потрібно кудись переїжджати, достатньо мати комп’ютер та інтернет. Живучи в Україні можна працювати на іноземну компанію. Для цього достатньо бути кваліфікованим спеціалістом та, на вимогу роботодавця, скласти екзамен TOEFL або IELTS, адже все більше компаній приймають рішення ввести англійську в якості корпоративної мови. Розвиток ІТ сфери, інтернет-маркетингу, науки, воєнної промисловості, медицини, для кожних з цих сфер потрібні кваліфіковані фахівці і одним з них можете стати ви.

 

Оценка материала:

5.00 / 3
Чому англійська – міжнародна мова? 5.00 5 3
Прес-релізи / Інше
08.05.2022 2451
Еще материалы раздела «Інше»