НОВОСТИ ДНЯ: "Дуже складна ситуація": президент перелічив проблеми, які виникнуть після підриву Каховської ГЕС  Росія шукає можливості вийти з війни: Зеленський відповів, чи погодиться на переговори з Путіним  Окрошка на кефірі з мінеральною водою  Кабмін значно спростив оформлення паспортів  США заборонили турецькій авіакомпанії здійснювати польоти до РФ на літаках Boeing  Чи воюватиме Україна на території РФ: що сказав Зеленський  Картопля вершкова, запечена в духовці: рецепт смачного гарнірувсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 25700

Кабачки, смажені в сухарях: улюблена літня страва

Найкраще для смаження обирати молоді невеликі за розміром кабачки, бо вони найніжніші.

Така страва готується без зайвих зусиль і смакує із усім. Наприклад, смажені у сухарях кабачки можна поєднувати із нарізаними помідорами, додавати до бюргерів, або просто їсти із сметаною. А от для пікантності до сметани можна вичавити кілька зубчиків часнику - буде надзвичайне поєднання. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • кабачки - 1 кг
  • яйця - 2 шт
  • оливкова олія - з ст. л.
  • борошно - 2 ст. л.
  • панірувальні сухарі - 2 ст. л.
  • сметана - 150 г
  • чорний мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком

Приготування:

Помийте кабачки та наріжте тонкими скибками.

У борошно додайте спеції та перемішайте. Яйце збийте вінчиком до однорідності.

Тепер кожен шматочок кабачка занурте у борошно, вмочіть у яйце, а потім у панірувальні сухарі.

Смажте кожен шматочок на розігрітій із оливковою олією пательні. Обсмажити треба із обох боків до золотистості.

Після смаження перекладіть кабачки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 4
Кабачки, смажені в сухарях: улюблена літня страва 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 25700
Еще материалы раздела «Суспільство»