<
НОВИНИ ДНЯ: Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 25801

Кабачки, смажені в сухарях: улюблена літня страва

Найкраще для смаження обирати молоді невеликі за розміром кабачки, бо вони найніжніші.

Така страва готується без зайвих зусиль і смакує із усім. Наприклад, смажені у сухарях кабачки можна поєднувати із нарізаними помідорами, додавати до бюргерів, або просто їсти із сметаною. А от для пікантності до сметани можна вичавити кілька зубчиків часнику - буде надзвичайне поєднання. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • кабачки - 1 кг
  • яйця - 2 шт
  • оливкова олія - з ст. л.
  • борошно - 2 ст. л.
  • панірувальні сухарі - 2 ст. л.
  • сметана - 150 г
  • чорний мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком

Приготування:

Помийте кабачки та наріжте тонкими скибками.

У борошно додайте спеції та перемішайте. Яйце збийте вінчиком до однорідності.

Тепер кожен шматочок кабачка занурте у борошно, вмочіть у яйце, а потім у панірувальні сухарі.

Смажте кожен шматочок на розігрітій із оливковою олією пательні. Обсмажити треба із обох боків до золотистості.

Після смаження перекладіть кабачки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 4
Кабачки, смажені в сухарях: улюблена літня страва 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 25801
Еще материалы раздела «Суспільство»