НОВОСТИ ДНЯ: Скільки та як зберігати гречку, рис, манку і інші крупи  Якою буде погода в Києві на День Незалежності: попередній прогноз синоптиків  Як війна вплинула на погоду та точність прогнозів: відповідь Укргідрометцентру  Hubble сфотографував кулясте скупчення зірок у сузір'ї Стрільця: яскравий кадр  В Англії виявили військовий корабель США, який розшукували понад 100 років  Кількість мешканців України, які вважають себе громадянами своєї країни, зросла майже у двічі  "Джанкой це дуже жирна ціль": експерт розповів, що зберігали окупанти на знищеному складі у Кримувсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 2858

Вареники з вишнею на заварному тісті, які завжди вийдуть вдалими: простий рецепт

Вареники – традиційної української страви, які люблять усі. Готуються вареники дуже просто, достатньо лише зробити вдале тісто і смачну начинку з овочів, ягід, м'яса та риби.

Кулінарка Ліза Глинська поділилася в Instagram рецептом смачних вареників з вишнями, які готуються на заварному тісті.

Важливо: заварне тісто може зберігатись 2-3 дні.

Інгредієнти:

Заварне тісто:

борошно – 500 г

окріп – 250 мл

соняшникова олія – 50 мл

сіль – 10 г

Начинка:

Вишні – 300 г

Цукор – на смак

Спосіб приготування:

1. Змішайте сіль з окропом, додайте цей розчин та олію в борошно. Перемішайте виделкою, а потім замісіть тісто руками. Залиште тісто на годину за кімнатної температури.

2. Після добре вимішайте тісто та перекладіть його в пакет й в холодильник на 2-3 години.

3. Підпиліть стіл і тісто борошном, розкотіть його, видавіть кола діаметром 6 см.

4. Розкладаємо тісто на долоні, додайте цукор (на смак), додайте 2-3 вишні (з кісткою), можна і без.

5. Воду доведіть до кипіння і відправте туди вареники, варіть 2-3 хвилини.

Подавайте вареники зі сметаною, буде дуже смачно!

Оценка материала:

5.00 / 5
Вареники з вишнею на заварному тісті, які завжди вийдуть вдалими: простий рецепт 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 2858
Еще материалы раздела «Суспільство»