НОВИНИ ДНЯ: Тільки ці п'ять знаків Зодіаку гребтимуть гроші лопатою у 2026 році  Рютте: щоб зберегти мир у Європі, НАТО має більше витрачати на оборону та підтримку України  У Путіна назвали несерйозною ідею тристоронньої зустрічі США, України та РФ  Різдвяний дідух: що він символізує та чому його треба ставити у Святвечір  США пропонують нову тристоронню зустріч з Україною та Росією — Зеленський  Синоптик попередив про сніг та морози: коли в Україні значно похолодає  У Волгоградській області РФ вийшов з ладу магістральний газопровідвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 6109

Вареники з вишнею на заварному тісті, які завжди вийдуть вдалими: простий рецепт

Вареники – традиційної української страви, які люблять усі. Готуються вареники дуже просто, достатньо лише зробити вдале тісто і смачну начинку з овочів, ягід, м'яса та риби.

Кулінарка Ліза Глинська поділилася в Instagram рецептом смачних вареників з вишнями, які готуються на заварному тісті.

Важливо: заварне тісто може зберігатись 2-3 дні.

Інгредієнти:

Заварне тісто:

борошно – 500 г

окріп – 250 мл

соняшникова олія – 50 мл

сіль – 10 г

Начинка:

Вишні – 300 г

Цукор – на смак

Спосіб приготування:

1. Змішайте сіль з окропом, додайте цей розчин та олію в борошно. Перемішайте виделкою, а потім замісіть тісто руками. Залиште тісто на годину за кімнатної температури.

2. Після добре вимішайте тісто та перекладіть його в пакет й в холодильник на 2-3 години.

3. Підпиліть стіл і тісто борошном, розкотіть його, видавіть кола діаметром 6 см.

4. Розкладаємо тісто на долоні, додайте цукор (на смак), додайте 2-3 вишні (з кісткою), можна і без.

5. Воду доведіть до кипіння і відправте туди вареники, варіть 2-3 хвилини.

Подавайте вареники зі сметаною, буде дуже смачно!

Оценка материала:

5.00 / 5
Вареники з вишнею на заварному тісті, які завжди вийдуть вдалими: простий рецепт 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 6109
Еще материалы раздела «Суспільство»