НОВИНИ ДНЯ: Статус PESEL UKR: які будуть нові правила отримання захисту у Польщі  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робити  В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WPвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2022 5658

Вареники з вишнею на заварному тісті, які завжди вийдуть вдалими: простий рецепт

Вареники – традиційної української страви, які люблять усі. Готуються вареники дуже просто, достатньо лише зробити вдале тісто і смачну начинку з овочів, ягід, м'яса та риби.

Кулінарка Ліза Глинська поділилася в Instagram рецептом смачних вареників з вишнями, які готуються на заварному тісті.

Важливо: заварне тісто може зберігатись 2-3 дні.

Інгредієнти:

Заварне тісто:

борошно – 500 г

окріп – 250 мл

соняшникова олія – 50 мл

сіль – 10 г

Начинка:

Вишні – 300 г

Цукор – на смак

Спосіб приготування:

1. Змішайте сіль з окропом, додайте цей розчин та олію в борошно. Перемішайте виделкою, а потім замісіть тісто руками. Залиште тісто на годину за кімнатної температури.

2. Після добре вимішайте тісто та перекладіть його в пакет й в холодильник на 2-3 години.

3. Підпиліть стіл і тісто борошном, розкотіть його, видавіть кола діаметром 6 см.

4. Розкладаємо тісто на долоні, додайте цукор (на смак), додайте 2-3 вишні (з кісткою), можна і без.

5. Воду доведіть до кипіння і відправте туди вареники, варіть 2-3 хвилини.

Подавайте вареники зі сметаною, буде дуже смачно!

Оценка материала:

5.00 / 5
Вареники з вишнею на заварному тісті, які завжди вийдуть вдалими: простий рецепт 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2022 5658
Еще материалы раздела «Суспільство»