НОВОСТИ ДНЯ: Контрабанда та паралельний імпорт не врятували: топ-15 товарів, які закінчуються у Росії  Українець став дияконом у Вселенському Патріархаті  В українських освітніх закладах з'являться "класи безпеки": що це таке  Скільки та як зберігати гречку, рис, манку і інші крупи  Якою буде погода в Києві на День Незалежності: попередній прогноз синоптиків  Як війна вплинула на погоду та точність прогнозів: відповідь Укргідрометцентру  Hubble сфотографував кулясте скупчення зірок у сузір'ї Стрільця: яскравий кадрвсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.07.2022 13729

Смажити більше не потрібно: готуємо смачні кабачки по-корейськи

Кабачки влітку - один з найулюбленіших овочів. З них можна готувати буквально все - від млинців до супів. Ми ж пропонуємо вам спробувати приготувати справжнісінькі кабачки по-корейськи.

screenshot_8_150_650x410_06.07.22

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee.  Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді - 500 г (2 невеликих кабачка)
  • Морква - 200 г
  • Часник - 5 зубчиків
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Чорний мелений перець - 1 ч. л.
  • Гострий перець - за смаком
  • Рослинна олія - 50 г
  • Сіль - 1 ч. л. без гірки
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Оцет 9% - 2 ч. л. (за бажанням)

Покрокове приготування

Натріть кабачки і моркву на тертці для корейської моркви.

Подрібніть часник. Додайте часник до моркви і кабачків. Додайте коріандр, чорний мелений перець, гострий перець, сіль і цукор.

Добре розігрійте рослинну олію, вилийте її на спеції, так спеції краще розкриють свій аромат.

Накрийте контейнер кришкою і поставте в холодильник мінімум на 2 години. Чим довше кабачки маринуються, тим смачніше виходять.

Оценка материала:

5.00 / 3
Смажити більше не потрібно: готуємо смачні кабачки по-корейськи 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
06.07.2022 13729
Еще материалы раздела «Суспільство»