<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
07.08.2022 1206

Amnesty International перепросила через свій звіт, однак не відмовилася від скандальних висновків

Організація Amnesty International заявила, що шкодує про "страждання та гнів", викликані її заявою від 4 серпня щодо дій українських військовослужбовців.

Про це повідомляє Reuters.

"Amnesty International глибоко шкодує про страждання та гнів, які викликав наш прес-реліз про тактику ведення бойових дій українськими військовими. Пріоритетом Amnesty International у цьому та будь-якому іншому конфлікті є забезпечення захисту цивільних осіб. Це було єдиною метою при публікації даного дослідження. Хоча ми повністю дотримуємося своїх висновків, ми шкодуємо про завданий біль", - йдеться у повідомленні.

Попри вибачення Amnesty знову зазначила, що виявила українські збройні сили поряд із цивільними будинками у 19 містах та селах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Amnesty International перепросила через свій звіт, однак не відмовилася від скандальних висновків 5.00 5 2
Політика / Україна
07.08.2022 1206
Еще материалы раздела «Україна»