<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
29.08.2022 363

СК «ПРОВІДНА» розробила нові послуги страхування, які актуальні в умовах війни

Виконання всіх своїх зобов`язань, як перед клієнтами, так і перед партнерами навіть в умовах війни — пріоритет СК«ПРОВІДНА».

З моменту повномасштабного нападу росії на Україну 24 лютого 2022, змінилось життя кожного українця, також як і діяльність кожної української компанії. Компанії з більшості сфер діяльності вимушено міняють ті чи інші аспекти в своїй роботі, беручи до уваги воєнний стан, і ринок страхування ця участь не оминула. Тим не менш, страхова компанія «ПРОВІДНА» повноцінно працює, виконуючи свої зобов’язання навіть в умовах війни, так як їй вдалося максимально швидко пристосуватися до нових умов. Це стало можливим в тому числі за рахунок впровадження нових послуг, що максимально необхідні клієнтам в цей складний для країни час.

З моменту початку великої війни з росією, в СК «ПРОВІДНА» вже отримали більше 60 тисяч звернень за страховими виплатами за договорами добровільного медстрахування на суму близько150 мільйонів гривень. За такий самий період страхова компанія «ПРОВІДНА» виплатила більш ніж 110 мільйонів гривень медзакладам, які були задіяні в наданні допомоги застрахованим особам.

Новіпослуги страхової компанії "ПРОВІДНА", актуальні під час війни

В страховій компанії «ПРОВІДНА» проаналізували, які саме послуги найпотрібніші сьогодні в умовах війни потенційним клієнтам і тому адаптували свої страхові продукти з цими корективами. Зокрема це стосується таких нововведень:

- За договорами страхування від нещасного випадку та корпоративного ДМС, тепер можна вибрати опцію страхування від збитків, які можуть бути спричинені військовими діями.

- В договори добровільного медстрахування додані опції, які дають змогу отримати виплати при пораненні вогнепальною зброєю, або внаслідок вибуху снаряду.

- Для тих українців, котрі вирішили виїхати за кордон на власному авто, та мають страховий поліс КАСКО, тепер є можливість додати опцію, яка буде давали змогу отримувати страхові виплати не тільки на території України.

- Всі електронні договори у СК «ПРОВІДНА» тепер можуть укладатися дистанційно, причому для цього можна навіть не перебувати на території України.

- Деяким категоріям українців, що постраждали від війни, доступні знижки на страхові продукти компанії.

Всучасних умовах повномасштабної війнив СК«ПРОВІДНА» закликають своїх клієнтів використовувати мобільний додаток для комунікації, а всізаяви на страхові відшкодування, якщо має місце страховий випадок, реєструвати також виключно онлайн. Система, яка дозволяє підписувати договори страхування в СК «ПРОВІДНА» віддалено за допомогою цифрового електронного підпису сьогодні вже повністю пройшла тестування і повноцінно працює.

Оценка материала:

5.00 / 2
СК «ПРОВІДНА» розробила нові послуги страхування, які актуальні в умовах війни 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
29.08.2022 363
Еще материалы раздела «Інше»