<
НОВИНИ ДНЯ: Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленськоговсі новини дня
31.08.2010 14:42 4847

Минагрополитики снизило прогноз урожая картофеля

Министерство аграрной политики снизило прогноз урожая картофеля на 5%, до 18,6 млн т. Об этом на брифинге сообщил министр аграрной политики Николай Присяжнюк.  


По словам министра, прогноз по сбору урожая картофеля снизился на 5% из-за климатически-погодных условий, передает РБК-Украина.
"Мы в прошлом году собрали картофеля 19,5 млн т, в этом году соберем картофеля где-то 18,6 млн т", - пояснил министр.
Н.Присяжнюк подчеркнул, что пока нет никаких угроз в обеспечении украинцев картофелем.
"Мы потребляем 5,8 млн т картофеля, произведено будет 18,6 млн т, 5 млн т идет на семена, и, опять, у 6 млн т идет на корм скоту. Нам надо сегодня вводить цивилизованный откорм скота. Это комбикорма", - напомнил Н.Присяжнюк.

Оценка материала:

3.60 / 5
Минагрополитики снизило прогноз урожая картофеля 3.60 5 5
Бізнес / Ринки та компанії
31.08.2010 14:42 4847
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»