НОВИНИ ДНЯ: Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областях  Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
22.11.2022 516

Інтим-шоп TALLA - насолода з перших хвилин

Як стало відомо з останніх досліджень, жінки можуть отримувати кілька оргазмів поспіль. Для цього потрібні спеціальні техніки, які можуть бути реалізовані навіть за допомогою секс-іграшок.

Як стало відомо з останніх досліджень, жінки можуть отримувати кілька оргазмів поспіль. Для цього потрібні спеціальні техніки, які можуть бути реалізовані навіть за допомогою секс-іграшок. Світ інтимних гаджетів стає все досконалішим, а ми намагаємося відповідати йому. Представляємо вам найсучасніший секс-шоп TALLA — задоволення, яке починається вже з покупки.

Чим TALLA відрізняється від інших інтим-шопів?

Створюючи сайт, ми вирішили, що маємо стати кращими в цій сфері. Насамперед ми приділили увагу функціоналу сайту. «Він має стати найсучаснішим, зручнішим та кориснішим» — вирішили ми.

Велика кількість категорій полегшує пошук саме того, що вам потрібно. Навігація сайтом зручна і не викликає проблем навіть у малодосвідчених користувачів. Але найцікавіше - це кабінет покупця. Поряд із вже добре відомими можливостями та фішками, ми розробили систему заохочень. Інакше кажучи, створили ігрофікований кабінет.

Реєструючи свій кабінет на сайті, ви отримуєте початковий ранг — новачок. Щоб підвищити його, ви повинні бути активним користувачем: купувати, залишати відгуки про куплений товар, виконувати спеціальні завдання. Це вигідно для вас, оскільки зростатиме не тільки ранг і статус, а й ваші знижки, а за певну кількість балів ви отримаєте спеціальний приз від нашого секс-шопу, який ми надішлемо вам разом із наступним замовленням.

Ми перетворили весь процес на захоплюючу гру, яка вигідна обом сторонам. Купуйте, отримуйте задоволення, діліться враженнями та повертайтеся за подарунками.

Переваги секс-шопу TALLA

Асортимент, зручний пошук, швидке замовлення, консультація — це лише частина факторів, які змушують наших покупців повертатися знову і знову. Зупинимося на них докладніше, щоб ви вже сьогодні зробили ваше перше замовлення:

  • Асортимент. Великий асортимент товарів — не найголовніше. Важливо, щоб він відповідав очікуванням та потребам покупців. Для цього ми використовуємо різні рейтинги, відгуки клієнтів та статистику продажу. Закупівля здійснюється на підставі цих даних, асортимент оновлюється практично щодня.
  • Вартість секс-іграшок. Дуже важливий чинник. Ми завжди шукаємо способи зменшити ціну наших товарів і нам це вдається. Наприклад, ми оптимізували процес оформлення замовлень, що дозволило скоротити штат і цим знизити вартість. Всі поставки в наш інтим-шоп ведуться прямими дистриб'юторами інтимних товарів, тому ціни в магазині справді нижчі, ніж у конкурентів.
  • Анонімність. Дуже важливий чинник для цієї категорії товарів. Щоб зберегти її, ми використовуємо непрозору упаковку. У графі «вміст» ми вкажемо «сувенір» або «косметика», тому про справжнє його призначення знатимете тільки ви.
  • Консультація фахівців. У нашому секс-шопі працюють дипломовані у сфері сексології фахівці, тому ви можете отримати відповіді на будь-які питання, які можуть допомогти вам зробити покупку.
  • Сертифікований товар. Тільки в цьому випадку можна гарантувати, що секс-іграшка буде джерелом насолоди, а не проблем. Сертифікат підтверджує, що інтимний товар виготовлений відповідно до міжнародних стандартів. Всі товари в нашому інтим-шопі мають сертифікати якості.
  • Безкоштовна доставка. Ми оплатимо доставку вашого замовлення, якщо сума, на яку вона зроблена, дорівнює або більше 1500 грн.
  • Термін доставки. Всі товари, які ви бачите у нашому секс-шопі, є на складі, тому найчастіше вони вирушають у день замовлення.

Інтимні іграшки стали одним із найефективніших засобів у боротьбі за ідеальні стосунки між чоловіком та жінкою, а часом навіть із зрадами. У цьому є і наша заслуга.

Оценка материала:

5.00 / 1
Інтим-шоп TALLA - насолода з перших хвилин 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
22.11.2022 516
Еще материалы раздела «Інше»