<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
24.12.2022 747

Найближчими днями: експерт розповів, коли Росія може знову атакувати Україну і скільки ракет планує випустити

На жаль, Росія не припинить ракетний терор проти українців.

7c907ce84c51904dded9580d4179f8bf_24.12.22

Найближчими днями Російська Федерація може здійснити чергову масовану атаку по Україні, випустивши від 70 до 90 ракет. Пише ТСН. 

Таку думку 24 каналу розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

За його словами, окупаційні війська можуть використати для атаки бомбардувальники Ту-95, "Калібри", а також протикорабельні ракети. Окрім того, існує великий ризик застосування іранських безпілотників "Shahed 136".

"Станом на сьогодні є інформація, що підготовка до таких ударів дійсно ведеться. На жаль, це прогнозовано, адже зрозуміло, що до кінця року російський агресор не зволікатиме з тим, щоб зіпсувати українцям Різдво та Новий рік", – зауважив Мусієнко.

Він впевнений, що, на жаль, Росія не припинить ракетний терор. У її планах - знищити інфраструктуру. Втім, військовий експерт запевнив, що Повітряні сили України, війська протиповітряної оборони, а також наші енергетики готуються до можливих атак ворога.

Росія планує атакувати Україну на Різдо чи Новий рік

Нагадаємо, раніше військовий експерт полковник ЗСУ в запасі Роман Світан розповів, що новий ракетний удар РФ по енергетичній системі України може статись 25-30 грудня.

Такий же прогноз зробив експерт аналітичного центру "Український інститут майбутнього" Анатолій Амелін. Він вважає, що російські терористи вкотре можуть атакувати Україну ракетами 25-29 грудня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найближчими днями: експерт розповів, коли Росія може знову атакувати Україну і скільки ракет планує випустити 5.00 5 1
Політика / Україна
24.12.2022 747
Еще материалы раздела «Україна»