<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.01.2023 46657

"Зима покаже характер": синоптик розповів, на яку погоду чекати в Україні у лютому

У лютому-2023 погода в Україні також буде мінливою, з морозними та порівняно теплими періодами. Ближче до середини першої декади місяця очікуються інтенсивні опади, а також значні температурні "мінуси" .

Такий прогноз на останній місяць зими озвучив народний синоптик Володимир Деркач, передає "Полісся". Друга декада, вважає він, ознаменується повільним і поступовим потеплінням.

"На початку останнього місяця зими – слабкі опади. Ближче до середини першої декади вони переростуть в інтенсивні. У цей період зима покаже свій характер – два-три дні будуть досить холодними", – заявив синоптик. Пише OBOZREVATEL.

До кінця першої десятиденки лютого, за його словами, опади припиняться і трохи потеплішає.

Приблизно в середині місяця опадів буде зовсім небагато, вночі можливий невеликий мінус, а вдень – близько нуля градусів.

У третій декаді, за прогнозом Деркача, невеликі морози вночі все ще спостерігатимуться, вдень також буде плюсова температура.

"Хоча середина цієї десятиденки протягом 2-4 днів ще нагадає про зиму. Але вдень уже відчуватиметься подих весни", – написав народний синоптик.

Як писав OBOZREVATEL:

– Інший народний синоптик – Станіслав Щедрін – вважає, що в Україні 17-21 січня буде значне потепління. Він припустив, що в ці дні повітря може прогрітися до +10...+12, а подекуди й до +15 градусів.

– Синоптикиня Наталія Діденко заявила, що так звана європейська зима прийде до нашої країни на Старий Новий рік, 13 і 14 січня. Потепління принесе підвищену вологість та туман. Проте 23-24 числа на вулиці знову похолодає.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Зима покаже характер": синоптик розповів, на яку погоду чекати в Україні у лютому 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.01.2023 46657
Еще материалы раздела «Суспільство»