НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Бізнес
Технології
05.02.2023 58522

Вчені заявили, що натрапили на невідомі сили природи

Дослідження поки що пропонує нову теорію, яка може змінити наше уявлення про космос.

7bd1d21b1fa182d443f4a7994a10bf21_05.02.23

Результати досліджень структури Всесвіту показало, що він не настільки "грудкуватий", тобто складається не з величезної кількості грудок матерії, як припускають теорії. А це означає, що в космосі існують невідомі науці таємничі сили природи. Пише ТСН. 

Про це пише The Guardian.

Учені провели аналіз даних Телескопа імені Віктора Бланка, який розташований у Чилі, та Південного полярного телескопа, який розташований в Антарктиді. Ці обсерваторії проводили спостереження розподілу матерії у Всесвіті, щоб точніше зрозуміти природу тих сил, які керують еволюцією космосу. Цей неймовірно точний огляд структури Всесвіту показує, що, швидше за все, в космосі існують загадкові сили, які ще невідомі науці.

Дослідники вважають, що якщо їхня теорія підтвердиться, це буде справжнім проривів у науці. А навіть якщо ні, то все одно нові дані допоможуть краще зрозуміти природу загадкових темної матерії та темної енергії.

Раніше астрономи з Університету Макгілла в Канаді та Індійського інституту наук змогли зафіксувати радіосигнал, який виходить від атомів водню в далекій галактиці.

Оценка материала:

3.67 / 6
Вчені заявили, що натрапили на невідомі сили природи 3.67 5 6
Бізнес / Технології
05.02.2023 58522
Еще материалы раздела «Технології»