НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворогавсі новини дня
Бізнес
Технології
05.02.2023 58524

Вчені заявили, що натрапили на невідомі сили природи

Дослідження поки що пропонує нову теорію, яка може змінити наше уявлення про космос.

7bd1d21b1fa182d443f4a7994a10bf21_05.02.23

Результати досліджень структури Всесвіту показало, що він не настільки "грудкуватий", тобто складається не з величезної кількості грудок матерії, як припускають теорії. А це означає, що в космосі існують невідомі науці таємничі сили природи. Пише ТСН. 

Про це пише The Guardian.

Учені провели аналіз даних Телескопа імені Віктора Бланка, який розташований у Чилі, та Південного полярного телескопа, який розташований в Антарктиді. Ці обсерваторії проводили спостереження розподілу матерії у Всесвіті, щоб точніше зрозуміти природу тих сил, які керують еволюцією космосу. Цей неймовірно точний огляд структури Всесвіту показує, що, швидше за все, в космосі існують загадкові сили, які ще невідомі науці.

Дослідники вважають, що якщо їхня теорія підтвердиться, це буде справжнім проривів у науці. А навіть якщо ні, то все одно нові дані допоможуть краще зрозуміти природу загадкових темної матерії та темної енергії.

Раніше астрономи з Університету Макгілла в Канаді та Індійського інституту наук змогли зафіксувати радіосигнал, який виходить від атомів водню в далекій галактиці.

Оценка материала:

3.67 / 6
Вчені заявили, що натрапили на невідомі сили природи 3.67 5 6
Бізнес / Технології
05.02.2023 58524
Еще материалы раздела «Технології»