<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Інше
20.02.2023 2900

Відкритий реєстр національних публічних діячів України

Реєстр ПЕП допоможе в режимі онлайн знайти громадських діячів, фізичних та юридичних осіб. YouControl є обов'язковим рішенням для сучасного бізнесу.

People-Wearing-Grey-Suits-Holding-A-Big-Question-Marks-Over-Face

За рахунок зусиль національного центру протидії корупції з'явився реєстр публічних діячів. Цей реєстр є відкритим та складається з фізичних осіб, які виступають українськими публічними діячами. Більш корисна інформація на тему доступна за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/reiestr-publichnykh-osib/.

Реєстр публічних діячів: короткі та розширені профілі

Українських публічних діячів внесено до реєстру, де для ознайомлення з ним доступний короткий та розширений профіль.

У короткому профілі публічної особи знаходяться такі підтверджені відомості: громадянство, дата народження, ПІБ, місце народження та проживання. Крім того, короткий профіль містить дані щодо посади та підтвердженого місця роботи. Додатково вказується майнова декларація, перелік пов'язаних фізичних та юридичних осіб, визначається категорія ризику.

У розширеній версії профілю знаходяться раніше зазначені дані, а саме: наявність кримінальних справ, міжнародних санкцій, перебування у розшуку або присутність судимостей, причетність до корупційних схем. У розширеному профілі знаходяться історичні дані щодо бізнесу громадського діяча, його статків та активів. Тут же можна отримати додаткову інформацію щодо корупційних схем та зв'язків з іншими публічними особами.

Можливості реєстру публічних осіб

Завдяки тому, що публічні особи включені у відкритий реєстр, кожен користувач має можливості скористатися такими його функціями як:

  • пошук;
  • аналітика, розслідування, глибоке досьє;
  • скоринг ризику необґрунтованості активів;
  • громадські зв'язки;
  • візуальне подання інформації щодо декларацій.

 

Реєстр ПЕП допоможе в режимі онлайн знайти не тільки громадських діячів, які вас цікавлять, а й пов'язаних з ними фізичних та юридичних осіб. У складі підготовленої анкети будуть лише офіційні та підтверджені відомості. Аналітична система в автоматичному режимі здатна провести розслідування про найвпливовіших публічних діячів України, надаючи вичерпну звітність.

Публічні особи України щорічно подають понад 4000 електронних декларацій, де знаходяться дані щодо їх доходів та видатків. Можливості системи допомагають аналізувати наявні у відкритому доступі дані та оперативно виявляти факти потенційно необґрунтованих активів. Для комфорту користувачів платформа має можливість подавати основну інформацію в зручному, візуалізованому вигляді.

Пропонуємо спробувати використати можливості унікальної аналітичної платформи YouControl. У порівнянні з реєстром публічних діячів, YouControl є обов'язковим рішенням для сучасного бізнесу. У процесі пошуку YouControl звертається до сотень відкритих джерел інформації та офіційних баз. Система протягом хвилини формує та надає своїм користувачам зручне та структуроване досьє.

Оценка материала:

5.00 / 2
Відкритий реєстр національних публічних діячів України 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
20.02.2023 2900
Еще материалы раздела «Інше»