<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо Українивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.04.2023 766

Дощі чи морози: синоптик розповіла про погоду в Україні на Великдень

Заступник начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня розповіла, якою буде погода в Україні на Великдень, 16 квітня.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила у коментарі РБК-Україна.

Так, за словами синоптика, до кінця поточного тижня та на Великдень в Україні очікується дощова погода. А ось із понеділка її змінить суха та тепла погода.

"У нас у суботу та неділю, 15-16 квітня, будуть ще дощі. Особливо це західні, північні області, тобто правобережніша частина України. А далі з 17 числа поступове припинення дощів. І може бути днів п'ять погода без опадів завдяки антициклону ", - спрогнозувала вона.

При цьому Голеня наголосила, що, виходячи з попередніх розрахунків, у другій половині суботи, 15 квітня, у Києві очікується невеликий дощ, який йтиме всю ніч. У неділю на Великдень у столиці прогнозується потеплішати до 15 градусів. Опадів при цьому не очікується.

Крім того, синоптик зазначила, що найближчими двома тижнями холодів в Україні не очікується, а з 17 квітня "це вже не морози, а заморозки". Сніг може бути в Україні хіба що у Карпатах.

Наступного тижня вночі температура буде плюсовою – від 2 до 8 градусів тепла.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощі чи морози: синоптик розповіла про погоду в Україні на Великдень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.04.2023 766
Еще материалы раздела «Суспільство»