<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Бізнес
Технології
28.04.2023 1360

SpaceX можуть заборонити запуск ракет

Запуск Starship компанії SpaceX призвів до пожежі площею 14 164 квадратних метрів на території парку штату Техас.

Про це повідомляє Bloomberg.

Пожежу вдалося загасити. Уламки ракети, яка, за словами SpaceX, мала вибухнути в небі з міркувань безпеки після невдалого розділення, були знайдені на сотнях акрів землі.  Служба охорони рибних ресурсів і дикої природи США зазначило, що не знайшло доказів загибелі диких тварин в результаті інциденту. Проте, воно співпрацює з Федеральним управлінням цивільної авіації над оцінкою місця події та рекомендаціями після запуску, забезпечуючи при цьому дотримання Закону про види, що перебувають під загрозою зникнення.

Незабаром після запуску і вибуху Starship Федеральне управління цивільної авіації заявило, що проводить розслідування інциденту. Наразі повернення Starship до польотів залежить від того, чи агентство "визначить, що будь-яка система, процес або процедура, пов'язані з інцидентом, не впливають на громадську безпеку".

Затверджений план запуску Starship включав процес реагування на аномалії, включаючи прибирання уламків, обстеження дикої природи і рослинності та звітування до кількох федеральних агентств.

Оценка материала:

5.00 / 1
SpaceX можуть заборонити запуск ракет 5.00 5 1
Бізнес / Технології
28.04.2023 1360
Еще материалы раздела «Технології»