<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
23.05.2023 613

Путіну та його "шайці" приготуватися: добровольці легіону "Свобода Росії" повертаються додому

Вони закликали жителів прикордонних регіонів РФ не чинити опір та не боятися їх.

45dc0c8926400c938ca6a018871d3be4_22.05.23

Добровольці легіону "Свобода Росії" записали відеозвернення до своїх громадян, щоб ті прокидали від диктатури Кремля та боролися за вільну від Путіна Росію. Пише ТСН. 

Своє відеозвернення Легіон опублікував на своєму телеграм-каналі.

"Жителі Росії! Ми такі ж росіяни, як і ви. Нас відрізняє лише те, що ми не хотіли більше виправдовувати дії злочинців при владі та взяли зброю, щоб відстояти нашу та вашу свободу. Але сьогодні всім настав час взяти відповідальність за своє майбутнє. Диктатурі Кремля настав час покласти край: Легіон повертається додому", - йдеться у зверненні.

Вони закликали жителів прикордонних регіонів не чинити опір та не боятися їх.

"Залишайтеся вдома, не чиніть опір і не бійтеся: ми вам не вороги. На відміну від путінських зомбі, ми не чіпаємо цивільних і не використовуємо їх у своїх цілях. Свобода вже близько!", - наголосили бійці Легіону.

Додамо, що, за відкритою інформацією, що легіон "Свобода Росії" — військовий підрозділ ЗСУ, сформований з російських військовополонених і добровольців, що перейшли на бік України через вторгнення Росії в Україну. Другим таким підрозділом є Російський добровольчий корпус, створений у серпні 2022.

Як повідомляли раніше, за даними ГУР, у Росії можливий збройний протест. Внаслідок нещодавніх заворушень в одному із сіл Брянської області загинуло багато окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путіну та його "шайці" приготуватися: добровольці легіону "Свобода Росії" повертаються додому 5.00 5 2
Політика / Світ
23.05.2023 613
Еще материалы раздела «Світ»