<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Бізнес
Технології
31.05.2023 359

Twitter можуть заблокувати на території ЄС: названо причину

Якщо соціальна мережа Twitter не відповідатиме правилам, то її можуть заблокувати на території Європейського Союзу.

gettyimages_610394978_10_650x410_31.05.23

Про це заявив міністр цифровізації Франції Жан-Ноель Барро, повідомляє РБК-Україна з посиланням на France Info.

Соціальна мережа, яка належить Ілону Маску, нещодавно оголосила про вихід із кодексу Європейського союзу з практики боротьби з дезінформацією в інтернеті.

Міністр цифровізації Франції визнав важливу роль соцмережі у публічних дебатах, однак коментуючи рішення Twitter нагадав, що правила боротьби з дезінформацією починають діяти вже з 25 серпня.

"Я хочу, щоб Twitter відповідав цим європейським правилам до 25 серпня, інакше він більше не буде бажаним у Європі. Платформа буде забанена в Європейському Союзі у випадку повторного порушення. ", - зазначив Барро.

Раніше, єврокомісар з внутрішнього ринку Тьєррі Бретон заявив, що боротьба з дезінформацією стане юридичним зобов'язанням з 25 серпня відповідно до Закону ЄС про цифрові послуги.

Twitter кваліфікуватиметься як "дуже велика онлайн-платформа", що зобов'язує компанію боротися зі шкідливим контентом і щорічно представляти комісії оцінку ризиків.

Оценка материала:

5.00 / 2
Twitter можуть заблокувати на території ЄС: названо причину 5.00 5 2
Бізнес / Технології
31.05.2023 359
Еще материалы раздела «Технології»