<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
23.10.2023 4089

Уряд вніс зміни до Правил дорожнього руху: що передбачається

Зокрема, уточнили перелік дорожніх знаків, якими позначено спеціальні місця для стоянки на автомагістралях і дорогах для автомобілів.

2803e3c8e970394f3f116a35715db670_23.10.23

20 жовтня, Уряд вніс зміни до Правил дорожнього руху. Пише ТСН. 

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Внесено зміни до Правил дорожнього руху з метою наближення законодавства України до законодавства Європейського Союзу", - пише Мельничук.

Які зміни внесли?

  • Відтепер обовʼязково потрібно вмикати під час руху на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар.
  • Заборонено перевозити дітей зростом менш ніж 150 см у транспортних засобах без використання дитячих утримувальних систем, які дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, крім ряду випадків.
  • Уточнено перелік дорожніх знаків, якими позначено спеціальні місця для стоянки на автомагістралях і дорогах для автомобілів.

Раніше у Верховній Раді запропонували встановити адмінвідповідальність за дрифтування.

Оценка материала:

5.00 / 2
Уряд вніс зміни до Правил дорожнього руху: що передбачається 5.00 5 2
Життя та Стиль / Автоклуб
23.10.2023 4089
Еще материалы раздела «Автоклуб»