НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
28.11.2023 381

Кохання на відстані: чи можливо це?

Усталена фраза про те, що розлука випробовує почуття на міцність, і сьогодні є доволі актуальною. Адже, незважаючи на доступність спілкування в месенджерах, соцмережах, телефонах тощо, ніщо не замінить живе спілкування, погляди, дотики. Отже, як зберегти почуття на відстані?

Прагніть коротких зустрічей

Знаходьте моменти, щоб побачитися один з одним. Відпустка, відрядження, побачення на вихідних - використовуйте будь-яку нагоду! Саме інтимні стосунки під час таких зустрічей цементуватимуть ваші відносини. А щоб не трапилося прикрих несподіванок, обов’язково подбайте про те, щоб з потенцією все було гаразд. Тож варто завітати до інтернет-магазину https://cialis-viagra.com.ua/uk/, де завжди можна купити препарати для потенції. Таким чином ви будете застраховані від можливої невдачі, і ваша коротка інтимна зустріч додаватиме вам сил на час подальшої розлуки.

Може, час побачитися?

Існує окремий вид стосунків на відстані – коли партнери взагалі не бачилися один з одним. Наприклад, знайомства через інтернет. Таке спілкування завжди доволі романтичне, але чи зможе воно тривати довго? Не виключено, що одному з партнерів така смс-романтика набридне. Крім того, особисте знайомство може продемонструвати, що образ людини, який створився у вашій уяві через листування, разюче відрізняється від реального. Тому не варто затягувати інтернет-знайомство, краще переходити до особистого спілкування, якщо людина вас зацікавила.

Проблеми кохання на відстані

Серед головних труднощів, що виникають у таких відносинах, можна визначити:

- нестача особистого контакту;

недостатня кількість уваги;

відсутність особистого життя.

Ці проблеми можна вирішити, якщо обидва партнери цього прагнуть. Зокрема, навіть на відстані можна цікавитися, чим живе партнер, що його хвилює, пропонувати посильну допомогу.

Як зрозуміти, що стосункам щось загрожує?

Якщо ви маєте стосунки на відстані, то варто придивитися, чи не характерні для вашої пари наступні ознаки:

1. Один з партнерів більш активний. Наприклад, завжди першим пише чи телефонує.

2. У ваших стосунках почали проявлятися ревнощі.

3. У вас з’явилися таємниці.

4. Ви відчуваєте, що стосунки стали напруженими.

Якщо ви спостерігаєте хоча б одну з цих ознак, це означає, що у стосунках з’явилася тріщина. Тому варто подумати над тим, щоб швидше зустрітися і визначити в особистому спілкуванні, чи дійсно вашим стосункам щось загрожує, або ж напруга з’явилася через тривалу відсутність партнера.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кохання на відстані: чи можливо це? 5.00 5 2
Прес-релізи / Інше
28.11.2023 381
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 367
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 318
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 399
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 344
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 363