<
НОВИНИ ДНЯ: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦКвсі новини дня
Політика
Україна
19.11.2010 17:17 8712

МВД обвинило Луценко в нападении на Стогния

 МВД завершило служебную проверку относительно инцидента между советником Министра Константином Стогнием и Юрием Луценко. Об этом сообщили в министерстве.


Как сообщила агентству «ЛИГАБизнесИнформ» пресс-секретарь главы МВД Ирина Шинкаренко, результаты проверки переданы на рассмотрение Анатолию Могилеву для принятия окончательного решения.
«Предварительно установлено, что инициатором инцидента был гражданин Луценко Юрий Витальевич. В действиях Стогния Константина Петровича состава преступления или другого правонарушения не установлено», - отметили в МВД.

 

Оценка материала:

3.00 / 5
МВД обвинило Луценко в нападении на Стогния 3.00 5 5
Політика / Україна
19.11.2010 17:17 8712
Еще материалы раздела «Україна»