<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
02.12.2010 20:22 24751

Три титула для CITROËN DS3

За последние десять дней Citroën DS3 стал обладателем трех титулов «Автомобиль года 2011», покорив сразу нескольких судей из разных стран.

 

- 22 ноября Citroën DS3 и Citroën C3 получили титул «Автомобиль года 2011» по версии интернет - портала “Auto Mag Info“. В голосовании приняли участие 15 журналистов из 19 французских изданий, таких как “Le Progrès“, “Nice Matin“, “La Voix du Nord“, turbo.fr, “Auto Hebdo“, caradisiac.com, “la Marseillaise“ и т.д.;
- 30 ноября Норвежский еженедельник “Dagbladet“ и автомобильный журнал “Vi Menn“ также присвоили Citroën DS3 звание «Автомобиль года 2011». Читатели журналов голосовали через Интернет, выбрав победителя из 30ти конкурентов;
-1 декабря один из самых популярных британских журналов  “Top Gear“ назвал Citroën DS3 лучшим сразу в двух категориях: «Автомобиль года» и  «Small Car of the Year».  CITROEN обошел многочисленных конкурентов таких как  Jaguar, Bentley, Honda, Peugeot, Bugatti и Pagani.
«В наше время многие автомобили копируют друг друга. DS3 – исключение. Гармоничность формы и содержания плюс оригинальность, вот слагаемые успеха»  - считает Джеймс Мэй, журналист, ведущий телепередачи “Top Gear“.
Автомобили Марки -  это воплощение нестандартных идей и технических инноваций. Все три титула, полученные Citroën в очередной раз подтверждают этот факт.
Более подробную информацию об автомобилях Citroën можно получить по телефону горячей линии 0-800-502-200 или на сайте www.citroen.ua

Оценка материала:

4.86 / 7
Три титула для CITROËN DS3 4.86 5 7
Прес-релізи / Авторинок
02.12.2010 20:22 24751
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 381
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 303
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370