НОВИНИ ДНЯ: Як дебати вплинули на рейтинги Гарріс і Трампа  Синоптик попередив про похолодання в Україні: температура впаде на 3-6 градусів  На заході і півдні очікуються короткочасні дощі та грози: прогноз погоди на 17 вересня  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Українівсі новини дня
Політика
Україна
17.09.2024 344

Рада прийняла в цілому законопроєкт щодо “перезавантаження” митниці

Сьогодні, 17 вересня, Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт 6490-д щодо “перезавантаження” митниці.

Законопроєкт у другому читанні підтримали 260 народних обранців, повідомив нардеп Ярослав Железняк. Про це повідомляють Контракти.UA.

“Це є маяком МВФ, Світового банку та США. І всіх бізнес-асоціацій. І громадськості. Але найголовніше – це найкраще, що можна було з нашого боку зробити для збільшення надходжень у Бюджет”, – написав нардеп.

Серед іншого, законопроєкт передбачає прозорий конкурс на посаду голови митної служби, а також переатестацію всіх працівників.

Голова правління громадської організації “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін написав, що прийняття цього закону має збільшити впродовж кількох років надходження в бюджет на 100 млрд грн.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рада прийняла в цілому законопроєкт щодо “перезавантаження” митниці 5.00 5 2
Політика / Україна
17.09.2024 344
Еще материалы раздела «Україна»