НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
25.09.2024 260

Зеленський повідомив, чи можливе дипломатичне вирішення війни

Путін зараз не готовий до діалогу.

Російський "фюрер" Володимир Путін зараз не готовий до переговорів. Дипломатичний шлях вирішення війни можливий, але є певні умови. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю ABC News.

Глава держави наголосив: не вірить, що Путін зараз готовий до справжніх переговорів. Ба більше, за словами Зеленського, не йдеться про переговори з Росією.

"Це місток до дипломатичного виходу, щоб зупинити війну. Тільки за допомогою сильної позиції, яку ми можемо просувати, ми можемо підштовхнути Путіна до зупинення війни дипломатичним шляхом", – наголосив український лідер.

Нагадаємо, очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський висловився про те, що змусить диктатора Володимира Путіна закінчити війну. Політик наголошує, що економіка Путіна і "його здатність посилати сотні тисяч росіян на смерть не безмежні".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський повідомив, чи можливе дипломатичне вирішення війни 5.00 5 2
Політика / Україна
25.09.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»