НОВИНИ ДНЯ: Вчені виростили вимерле дерево з насіння віком 1000 років: його цілющі властивості згадані у Біблії  Зеленський на зустрічі з генсеком НАТО нагадав про зобов'язання країн-членів Альянсу перед Україною  Путін вперше публічно зібрав нараду Ради безпеки щодо ядерного стримування: чим погрожує  Часникове намащення: рецепт ідеального додатку до свіжого хліба зі скоринкою  Коли Покрова Пресвятої Богородиці за новим календарем: що можна і не можна робити  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  Як швидко і коли може закінчитися війна: експерти розтлумачили заяву Зеленськоговсі новини дня
Політика
Україна
27.09.2024 603

Скільки окупантів вдалося взяти в полон на заводі у Вовчанську: розвідник Вікінг дав відповідь

На Вовчанському агрегатному заводі до двох десятків російських окупантів взято у полон, декілька десятків знищено.

72d4b9b01a165572057979412b8c3c4c_27.09.24

На заводі у Вовчанську взято в полон близько двох десятків окупантів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив офіцер спецпідрозділу Тимура ГУР МО України з позивним Вікінг в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

Розвідник розкрив деталі операції зі звільнення Вовчанського агрегатного заводу.

"Бій тривав трохи більше тижня. Були інтенсивні обстріли з боку противника. Сам противник на заводі чинив чималий опір, але зрештою ми вже завершили виконання завдання", – розказав розвідник.

Вікінг підтвердив що внаслідок операції спецпризначенцям ГУР вдалось взяти російських окупантів у полон.

"На Вовчанському агрегатному заводі до двох десятків противника взято в полон, декілька десятків знищено. Також четверо окупантів намагались залишити завод і були знешкоджені вже за периметром заводу", – повідомив розвідник.

Нагадаємо, 24 вересня підрозділи Головного управління розвідки звільнили Вовчанський агрегатний завод на Харківщині. Спецгрупи ГУР зачистили усі 30 будівель об’єкта.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки окупантів вдалося взяти в полон на заводі у Вовчанську: розвідник Вікінг дав відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
27.09.2024 603
Еще материалы раздела «Україна»