НОВИНИ ДНЯ: Ідеальний момент усе виправити: 4 знаки зодіаку отримають потужний знак від Всесвіту 11 грудня  Путін перебільшує стійкість російської економіки  Донбас і вибори під час війни: що обговорюють у мирному плані та навколо нього  У НАТО немає плану на випадок виходу США, - Politico  До України іде похолодання: синоптикиня розповіла, якою буде погода цього тижня  Без Америки Європа у кризі — лідери шукають шляхи підтримки України та власної оборони  У Києві - дощ, на сході - мокрий сніг: якою буде погода в Україні 10 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.12.2024 560

Як запекти качку з яблуками цілком у рукаві

Приготуйте до свята ароматну ніжну качку цілком у рукаві для запікання.

db93d291a752139398ce189915edbde1_18.12.24

Для приготування знадобиться качка, яблука, приправи і рукав для запікання. Качка в рукаві гарно просочиться яблучним соком, медом, спеціями і вийде дуже соковитою з кисло-солодким смаком. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Качка - 1500 г

Мед - 2 ст. л.

соус соєвий - 1 ст. л.

Гірчиця - 1 ст. л.

Часник - 4 зубки

Яблука - 300 г

перець чорний мелений

сіль

  1. Качку промийте та обсушіть паперовим рушником.
  2. Для маринаду в мисці змішайте мед, соєвий соус, гірчицю, чорний мелений перець, вичавлений через прес часник і сіль.
  3. Яблука помийте, виріжте серцевину та наріжте на часточки.
  4. Натріть качку зовні та всередині маринадом, наповніть яблуками та покладіть до холодильника маринуватися щонайменше на дві години, а бажано на ніч.
  5. Викладіть качку в рукав для запікання, зав'яжіть з двох боків і покладіть запікатися до заздалегідь розігрітої до 180 градусів духовки на 20 хвилин, потім зменште температуру до 150 градусів і запікайте дві години. За пів години до закінчення приготування розріжте рукав, щоб качка підрум'янилася.

Поради:

  • Спеції використовуйте за власним смаком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як запекти качку з яблуками цілком у рукаві 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.12.2024 560
Еще материалы раздела «Суспільство»