<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгу  До Ради внесли законопроєкт, який передбачає суттєве підвищення акцизів на пальне та алкоголь  Коли до України прийде потепління: синоптикиня назвала дату  Секретар РНБО назвав кількість окупантів, які наступають на Харківщину: чи є загроза для Харкова  Нарешті: F-16 з Данії будуть у розпорядженні України протягом місяця  Закон про мобілізацію: кому з чоловіків і за яких умов можна буде виїхати за кордон – що зміниться від 18 травнявсі новини дня
18.01.2011 13:44 2734

Главе НБУ присвоен высший ранг госслужащего

Президент Украины присвоил главе Национального банка Украины (НБУ) Сергею Арбузову высший ранг государственного служащего.

 

Как сообщает «Интерфакс-Украина», соответствующее решение закреплено указом президента от 17 января (№49/2011).
«Присвоить первый ранг госслужащего Арбузову Сергею Геннадиевичу – главе НБУ. Присвоить третий ранг госслужащего Колобову Юрию Владимировичу – первому заместителю главы НБУ, Соркину Игорю Вячеславовичу – заместителю главы НБУ», - указывается в документе.
Напомним, что 23 декабря 2010 года Верховная Рада Украины утвердила решение о назначении С.Арбузова на пост главы НБУ, поддержав соответствующее представление президента Украины Виктора Януковича.

Оценка материала:

3.78 / 9
Главе НБУ присвоен высший ранг госслужащего 3.78 5 9
Бізнес / Фінанси та банки
18.01.2011 13:44 2734
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»