НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2011 19:30 9752

Фирташа пугают сильным кашлем

 Лидер ВО «Батькивщина» Юлия Тимошенко уверена, что Дмитрий Фирташ «откашляет» назад в бюджет все средства, полученные из украинского бюджета компанией «Росукрэнерго».


Об этом она заявила сегодня на пресс-конференции, сообщает «ЛИГАБизнесИнформ».
«Я знаю, что эта власть уже почти не опирается на поддержку людей. Я верю в то, что Украина и украинцы очень быстро найдут способ от нее избавиться и все, что сегодня Фирташ, Бойко, Левочкин, Янукович забирают у страны на «Росукрэнерго». Они потом откашляют в бюджет в самый короткий срок вместе с пенями и штрафами, которые они заплатят за то, что они когда-то подняли руку на государственные финансы», - сказала Ю. Тимошенко.

Оценка материала:

4.33 / 6
Фирташа пугают сильным кашлем 4.33 5 6
Політика / Україна
25.02.2011 19:30 9752
Еще материалы раздела «Україна»