<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Світ
01.04.2011 08:45 4302

Каддафи начали покидать его соратники

По сообщениям из Туниса, вслед за главой МИД Ливии Мусой Кусой Ливию решили покинуть другие близкие соратники ливийского лидера Муаммара Каддафи.

 

 

Среди них министр нефтяной промышленности, глава министерства разведки, а также замглавы МИД. Все они сейчас ждут вылета из аэропорта Туниса, сообщает ЛІГАБізнесІнформ.
В среду глава МИД Ливии Муса Куса неожиданно прилетел на частном самолете из Туниса в Лондон и заявил, что больше не желает представлять режим Каддафи на международной арене.
Министр иностранных дел Великобритании Уильям Хейг расценил этот поступок как свидетельство того, что «режим Каддафи расколот, находится под давлением и разрушается изнутри».

Оценка материала:

4.67 / 6
Каддафи начали покидать его соратники 4.67 5 6
Політика / Світ
01.04.2011 08:45 4302
Еще материалы раздела «Світ»